Hyppää sisältöön

Vihti Golf avasi kenttänsä ensimmäisenä – myös rinteet avoinna pääsiäisenä

Vihti Golf pääsi avaamaan kenttänsä yhdeksän päivää aiemmin kuin edelliskaudella. KUVA: Teemu Tyry

Vihti Golf avasi totutusti ensimmäisenä 18-reikäisen kentän Suomessa kiirastorstaina.

Vihti Golf houkutteli viikonlopun Golfmessuilla kävijöitä osastolleen veikkaamaan, milloin ja missä kenttä avataan ensimmäisenä.

Oikea vastaus saatiin torstaina ennen puoltapäivää, kun kenttäyhtiö julkaisi tiedotteen ja sosiaalisessa mediassa tiedon oman kenttänsä avaamisesta.

”Kenttä on kevätkuntoinen ja yöpakkaset vielä kiusaavat – mutta pelaamaan voi tulla, jos on kova hinku! Älkää odottako ihmeitä – tulkaa vain nauttimaan hienoista, mutta viileistä kevätpäivistä”, Facebookissa markkinoitiin.

”Meillä on hyvä tieto-taito kentän aikaiseen avaamiseen jo 20 vuoden ajalta” , säesti Vihti Golfin klubiemäntä Miisa Elenius golfkeskuksen tiedotteessa.

Vihdissä kenttä on avattu joinain vuosina varsin märkänä. Positiivinen ennakkotieto on se, että kärryt ovat sallittuja.

Vuosituhannen vaihteessa vaimistunut kenttä on ottanut tavaramerkikseen kentän avaamisen ensimmäisten joukossa – yleensä ensimmäisenä.

Edelliskaudella avaaminen venyi huomattavasti tavanomaista pidemmälle. Kentälle päästiin vasta 15.4. Käynnistynyt kausi jää jälkeen keskimääräisestä avaamisen ajankohdasta.

Vihdissä on ollut myös kausia, jolloin kentällä on pelattu ainakin yksittäisiä päiviä vuoden jokaisen kuukauden aikana.

Vihdissä pääsee läpi pääsiäisen myös laskettelemaan, joten etenkin lapsiperheille Vihti Golf ja Vihti Ski Center muodostavat hyvin kiinnostavan kohteen.

Vihti Golf

Vihti Ski Center

Etsi luettavaa