Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Linna Golf

Vietä ensiluokkainen golfpäivä Linna Golfissa

Linna Golf on monelle golfarille jokavuotinen “pyhiinvaelluskohde”. KUVA: KIMMO EKROTH

Linna Golfin asema Suomen golfkartalla on kiistaton. Vuodesta toiseen kenttä tarjoaa huippulaatuisen alustan hienon golfpäivän viettämiseen eri tasoisille pelaajille. Mistä laadukas ja rento kokonaisuus rakentuu? Sen kokee parhaiten paikan päällä.

Kokeneemmat golfarit tietävät, mistä puhutaan, kun lauseessa esiintyy Linna Golf. Se on laatustandardi, johon on totuttu vuosien aikana. Kenttä, jossa vieraspelaajina halutaan vierailla vähintään kerran vuodessa.

Laadukkaat olosuhteet eivät tarkoita tarkkaan prässättyjä housuja, kaulaa kiristävää rusettia ja jäykkää etikettiä. Linna Golfissa pelataan rennolla fiiliksellä, ja se näkyy klubitalolta alkaen. Jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi. Tästä syystä Linna Golfissa viihtyy jokainen, pelitasosta riippumatta.

Kenttä on talvehtinut hyvin ja viime kevääseen verrattuna uuteen kauteen lähdetään paremmista lähtökohdista. Toukokuun puolivälissä auennut kenttä tarjoaa tuttua vehreää laatua heti alkukaudesta. Putit juoksevat liukkailla viheriöillä totutun vilkkaasti. 

”Talvi oli kentälle armollinen ja kentänhoito on paiskinut töitä urakalla. Pääsimme avaamaan kentän todella hyvällä ja innostuneella fiiliksellä”, Linna Golfin palvelupäällikkö Carita Helminen vahvistaa. 

Kenttä ei ole kokenut alkaneelle kaudelle suuria muutoksia tai uudistuksia. Linna Golfissa on saatu valmistautua kauteen olemassa olevaa valmistamalla ja laatua kehittämällä.

Viime kaudelle tehty mittava bunkkeriuudistus oli erittäin onnistunut. Valkoiset ja hohtavat tasalaatuiset bunkkerit keräsivät kiitosta omilta- ja vieraspelaajilta. Ne antavat oman leimansa kentälle ja parantavat pelaamisen mielekkyyttä entisestään. 

Linna Golfissa odotetaan edellisten kausien kaltaisia kierrosmääriä ja myös vilkasta yritystapahtumakautta. Peliaikoja on suosiosta huolimatta saatavilla vieraspelaajille kohtuullisen hyvin, ja vaihteleva hinnoittelu tarjoaa myös miellyttävää vaihtelua green fee -maksuihin.

”Suosituimmat peliajat esimerkiksi aamupäivisin viikonloppuina ovat eri hintaisia kuin iltalähdöt arkisin. Joustamalla peliajasta säästää huomattavasti pelimaksuissa”, Helminen summaa.

Valoisan kesäillan flaitin kaveriporukalle saa siis selkeästi huokeammin kuin aurinkoisen aamupäivän lähdön lauantaina. Aamu tai ilta, pelattava kenttä on sama.

Hämeenlinnan kupeessa sijaitseva kenttä on myös nopeasti saavutettavissa eri ilmansuunnista. Autollinen golfareita kulkee Linna Golfiin Helsingistä noin tunnissa ja vartissa. Päiväreissun tekee helposti ja pidempäänkin visiittiin löytyy mainiot majoitusvaihtoehdot vaativaankin makuun.

Etsi luettavaa