Hyppää sisältöön

Vierumäki Finnish Challenge: Näin suomalaiset ovat aloittaneet pelit perjantaina

Sami Välimäki voitti Sveitssiä kansainvälisen amatöörikisan. Kuva otettu Portugalin voiton jälkeen.

Eilinen auringonpaiste vaihtui yön aikana saderintamaan. Tällä hetkellä Vierumäellä on kuitenkin kelpo pelikeli, sillä vettä enää tihuttelee taivaalta.

Osa aamulla lähteineistä pelaajista on ottanut ilon irti eilistä pehmeämmistä viheriöstä. Vahvimmin telineistä on lähtenyt Englannin Ryan Evans, joka teki kuudelle ensimmäiselle reiälle viisi birdietä ja yhden parin.

Hyvässä iskussa on ollut myös Ranskan Adrien Bernadet, joka kuului avauspäivän jälkeen niiden kymmenen pelaajan joukkoon, jotka jakoivat johtopaikkaa tuloksella 67 (-5). Tänään hän pelasi etuysinsä (reiät 10-18) kolme alle parin ja johtaa kilpailua tuloksella -8. 

Huonosti eivät ole aloittaneet suomalaisetkaan.  Janne Kaske pelasi etuysin pariin ja on tuloksessa -5. Samassa yhteistuloksessa on Mikael Salminen, joka on tehnyt suomalaispelaajista kovimman nousun. Hän jakaa Kasken tapaan seitsemättä sijaa. Salminen on tätä päivää kuuden reiän jälkeen kolme alle parin.

19-vuotias amatööri Sami Välimäki aloitti eilen vahvasti, eikä tämänkään päivän startissa ole moittimista. Välimäki pelasi ensimmäiset kolme reikää kaksi alle parin. Hänkin on yhteistuloksessa -5.

Toinen amatööri, Matias Honkala, on tuloksessa -3. Hän aloitti kierroksensa tuplabogilla, mutta onnistui nipistämään tämän päivän tuloksen miinuksen puolelle tehtyään birdiet rei’ille 12, 13 ja 17. Honkala aloitti kierroksen reiältä 10.

Sen sijaan Antti Ahokkaan käyrä osoittaa alaspäin. Hän teki rei’ille 14 ja 16 tuplabogit, jotka ovat pudottaneet hänet yhteistulokseen -2. Ensimmäinen tupla syntyi 14. reiällä pallon hävittyä. 16. reiän epäonnistuminen johtui heikosta lähestymisestä ja kolmesta putista.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa