Hyppää sisältöön

Vierumäen hotellille uusi operaattori – täysmittainen kylpylä suunnitteilla vuodelle 2024

Vierumäen hotelli saa uuden operoitsijan Holiday Club Resortsista

Holiday Club Resorts Oy aloittaa Vierumäen hotellin operaattorina. Tavoitteena on vuodesta 2010 toimineen hotelllin uudelleen avaaminen heinäkuussa.

Vierumäen hotelli saa uuden isännän. Hotellikiinteistön omistaa S-Pankin hallinnoima yhteissijoitusyhtiö, jossa sijoittajina ovat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia sekä Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo.

Kun hotelli avattiin keväällä 2010, operaattorina aloitti Scandic. Vierumäki Country Club puolestaan vastasi kiinteistön ravintolasta ja muista palveluista. Kahden toimijan yhtälö osoittautui jo alkumetreillä vaikeasti hallittavaksi.Vierumäki Country Club hakeutui konkurssiin huhtikuun lopulla 2020. Hotelli on ollut käytännössä vuoden verran autiona.Rakennus on konkurssin jälkimainingeissa arvioitu huonosti toimivaksi.

Siitäkin huolimatta, että se valmistui vain kymmenen vuotta ennen VCC:n konkurssia.

Holiday Clubilla on kunnianhimoiset suunnitelmat Vierumäellä

Holiday Club aloittaa kiinteistön omistajien kanssa hankesuunnittelun, jossa tavoitteena on rakentaa hotellin yhteyteen täysimittainen kylpylä vuoteen 2024 mennessä. 
Holiday Club jatkaa loma-asuntorakentamista Vierumäellä jo tulevana kesänä ja suunnitteilla on loma-asuntoja myös hotellin yhteyteen.

Kesällä 2021 avattavan Holiday Club Vierumäen hotellissa on 190 huonetta sekä monipuoliset ravintola- ja kokouspalvelut.
Hotellin avautuessa asiakkaat pääsevät nauttimaan ravintolapalveluiden ohella myös virkistävästä day spasta rentouttavine hoitoineen. Ravintolamaailmaa ja palvelutarjontaa aletaan kehittämään ja uudistamaan vaiheittain.

Hotellin yhteyteen suunnitteilla oleva kylpylähanke vastaa modernin saunakulttuurin nousevaan trendiin ja monipuolistaa alueen ympärivuotista palvelutarjontaa.
Suomen suurin kylpylähotellien toimija Holiday Club operoi useita kylpylähotelleja vapaa-ajan aktiviteetteineen Suomessa ja Ruotsissa.

Näistä suurimmat Katinkullassa ja Saimaalla sekä Åressa. Suunnitelman mukaan Holiday Club Vierumäen kylpylä avautuisi vuoteen 2024 mennessä.

Holiday Clubilla on varsin mittavan kokoiset kylpyläkokonaisuudet  Katinkulllasssa sekä Saimaalla

Holiday Clubilla on varsin mittavan kokoiset kylpyläkokonaisuudet Katinkulllasssa sekä Saimaalla

Holiday Club Saimaa

“Monipuolinen ja laadukas kylpylä- ja saunamaailma täydentää Vierumäen palvelutarjontaa aktiivilomailijoille palvellen hotellin ja loma-asuntojen asiakkaita, muita alueen vierailijoita sekä paikallisia asukkaita. Luonnonläheisyyttä, aktiviteetteja, rentoutumista ja elämyksiä yhdistelevät lomakohteet houkuttelevat niin kotimaisia lomailijoita kuin kansainvälisiäkin matkailijoita koronapandemian jälkeen”, toteaa Holiday Club Resorts Oy:n toimitusjohtaja Maisa Romanainen.

Holiday Club Vierumäen majoituspalveluihin kuuluu jo nyt omistettavia sekä vuokrattavia loma-asuntoja, ja lisärakentaminen käynnistyy tulevana kesänä.
Loma-asuntoja on suunnitteilla myös aivan hotellin välittömään läheisyyteen.  

“Osaamisemme ytimessä ovat kylpyläelämysten lisäksi laajat vapaa-ajan palvelut, monipuolinen ravintolatarjonta sekä kattavat majoituspalvelut erilaisista loma-asunnoista hotellihuoneisiin”, Romanainen jatkaa.

 ”Vierumäki on yhdeksäs kylpylähotellimme ja tarjoaa asiakkaillemme täyden palvelupaketin eteläisessä Suomessa. Haluamme rakentaa Vierumäen tulevaisuutta asiakaslähtöisesti ja tiiviissä yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa”, Romanainen kertoo.

Lähde: Holiday Resorts tiedote

Etsi luettavaa