Hyppää sisältöön

Vierumäellä yllättäjä kärjessä – Isometsä pelasi huipputuloksen

Eetu Isometsällä on kolmen lyönnin kaula ennen huomista päätöspäivää.

Finnish Tourin kärkikaksikko Alex Hietala ja Matias Honkala kärkkyvät kolmen lyönnin päässä.

Eetu Isometsä oli maanantain nimi golfin Vierumäki Invitationalissa. 65 lyönnin avauskierros jätti lähimmät uhkaajat kolmen lyönnin päähän ennen tiistain ratkaisuja.

Hiihtokielellä Isometsälle osui Cooke Coursella ”pöljä päivä” tuloksellisesti varsin keskinkertaisen kauden lopulla. Finnish Tourilla Isometsä on tänä vuonna jakanut parhaimmillaan 19. tilaa.

”Tekeminen on jo pitempään tuntunut hyvältä, mutta tulokset ovat jääneet odotuksista. Itseluottamuskin on ollut hakusessa. Tänään oli varmasti apua siitä, että pelikaverina oli Alex Hietala, jonka kanssa olen paljon harjoitellut ja reissannut yhdessä.”

”Hyvää tekemistä, ja varsinkin putti kulki”, Isometsä kiitteli. ”Upotin ne putit, jotka pitkikin. Ainoa bonus oli eaglen tuonut upotettu chippi 13. reiällä.”

Eetu Isometsä  ei ole onnistunut tällä kaudella kovinkaan hyvin ennen tätä päivää.

Eetu Isometsä ei ole onnistunut tällä kaudella kovinkaan hyvin ennen tätä päivää.

Janne Tarmio

Alex Hietala (68) ja Matias Honkala (68) lähtevät tiistaina haastamaan Isometsää kakkostilalta. Kaksikko on pelannut vahvan kauden ja pitää hallussaan Finnish Tourin rankingin kahta kärkitilaa. Neljäntenä oleva Teemu Bakker (69) oli vuonna 2016 pelatussa ensimmäisessä Vierumäki Finnish Challengessa paras suomalainen.

Finnish Tourin Hirsalan osakilpailun reilu viikko sitten voittanut Honkala oli tyytyväinen esitykseensä.

”Pirun hyvää lyömistä. Putteja vain ei tahtonut millään saada sisään. Lyönti tuntuu kulkevan. Tästä on hyvä jatkaa.”

Matias Honkala jakaa toista sijaa ystävänsä Alex Hietalan kanssa.

Matias Honkala jakaa toista sijaa ystävänsä Alex Hietalan kanssa.

Janne Tarmio

Sadepilvet roikkuivat Vierumäen yllä pitkälle aamupäivään, mutta sade lakkasi juuri ennen kuin ensimmäinen ryhmä saatiin matkaan. Puuskainen tuuli kuitenkin maustoi peliä koko kierroksen ajan.

Kilpailussa samassa sarjassa pelaavat miehet ja naiset, joista parhaan tuloksen pelasi Noora Komulainen, jonka tulos tänään oli 71 (-1). 

Vierumäki Invitational Hosted by Heinola pelataan pro–amina. Mukana on myös Vierumäen ja pelaajien yhteistyökumppaneiden edustajia. Palkintorahaa on jaossa 20 000 euroa, josta voittajan osuus on 5 000 euroa. Tarjolla on myös kolme hole in one -palkintoa: Yamahan golfauto, Yamahan mönkijä ja hierova Casada Hilton III -tuoli.

Kilpailussa tehdään myös hyväntekeväisyyttä. Promoottori Jan Ruoho lahjoitti maanantain illallistilaisuudessa Heinolan kaupungille 1 500 euroa lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen.

Kilpailu jatkuu tiistaina kello 8.30 kahdelta tiiltä.

Tulospalvelu

Lähde: Vierumäki Golfin tiedote

Etsi luettavaa