Hyppää sisältöön

Viekö kokenut Gonzalez tikkarin nuorten miesten suusta?

Ricardo Gonzelezilla on tiukka peli-ilme päällä.

Ricardo Gonzalez on hiipinyt lyönnin päähän kilpailun kärkimiehestä. 47-vuotias argentiinalainen on kilpailun ylivoimaisesti menestynein pelaaja.

Neljä voittoa European Tourilla ja yksi Challenge Tourilla. Paras sijoitus majorista jaettu 10. sija (PGA Championship 2002). Ricardo Gonzalez on Vierumäki Finnish Challenge ylivoimaisesti meritoitunein pelaaja.

Vierumäellä 47-vuotias Ricardo Gonzalez pelaa hyvää turnaustaan. Hän päätti tulla Suomeen, vaikka hänellä on pelioikeus European Tourille. Hänestä tuli viime syksynä historian vanhin pelaaja, joka on läpäissyt European Tourin karsinnat.

Päätöspäivänä Gonzalez ehti seitsemännelle reiälle. Hän on nyt pelannut peräti 49 reikää perättäin ilman bogia. Samaan aikaan hän on iskenyt yhden eaglen ja peräti 14 birdietä. Ei ihme, että 

Eilisen jälkeen kokenut kehäkettu oli tuloksessa -13 ja neljä lyöntiä kärjestä. Sunnuntaina ero on kaventunut yhteen. Gonzalez on pelannut tänään kahdeksan ensimmäistä reikää kaksi alle parin. Yhdeksäs reikä on kaiken lisäksi helpohko par 5, jolle argentiinalainen teki eilen eaglen.

Päivä päivältä parempaa peliä

Gonzalez on parantanut Vierumäellä peliään joka päivä. Hän aloitti turnauksen tuloksella 71, josta nipisti perjantaina pois neljä lyöntiä. Lauantaina hän otti suuren harppauksen tuloseluettelossa pelattuaan kierroksen hyvissä olosuhteissa seitsemän alle parin (65).

”Uskon, että huomenna minulla on mahdollisuus kisa”, Gonzalez sanoi kierroksen jälkeen. Hän kuitenkin korosti, ettei se tule olemaan helppoa.

”Täällä on hyviä nuoria pelaajia ja kaikilla on mahdollisuus voittaa turnaus. Kaikki haluavat voittaa”, hän korosti.

Kilpailu on tällä hetkellä keskeytetty sateen vuoksi. Pelaajat on komennettu pois kentältä, ja paraikaa heitä valuu hiljalleen kilpailukeskuksen läpi hotellille – läpimärkänä.

Kilpailu johtaa tauolle tultaessa Simon Forsström tuloksella 16 alle parin. Gonzalezin lisäksi tuloksessa 15 alle on viisi muuta pelaajaa: Mads SøgaardChristofer BlomstrandRicardo GonzalezChristian Aronsen, Jeff Winther ja Paul Howard.

Tulospalvelu

Vierumäki Finnish Challengeen on vapaa pääsy.

Etsi luettavaa