Hyppää sisältöön

Video: Näin kävi vuonna 2016 kun Rory ja Patrick löivät sarvensa yhteen

Patrick Reed voitti Rory McIlroyn vuoden 2016 Ryder Cupin singleottelussa

Vuoden 2016 Ryder Cup Hazeltinen kentällä. Vastakkain kaksi ottelusarjan parasta pelaajaa Rory McIroy ja Patrick Reed. Ottelusta muodostui unohtumaton klassikko.

Patrick Reed tuli suuren yleisön tietoituuteen täysin viimeistään vuoden 2014 Ryder Cupissa. Jordan Spiethin kanssa nuorisoketju piti USA:ta pinnalla ja Reed nautti selkeästi pelaamisesta suuren yleisön edessä. 

Reed oli yksi USA:n joukkueen kovimmista syömähampaista myös vuoden 2016 ottelusarjassa. Viimeisellä kierroksella hän sai vastaansa Euroopan ykköstykin Rory McIlroyn. Kaksikon ottelusta ei puuttunut sähköä. Pitkien puttien kolahdettua keskelle reikää olivat tuuletukset villejä ja yleisö haltioissaan. 

Ottelussa oli myös erittäin hyvä tunnelma. Kaverit heittelivät ylävitosia toisilleen onnistumisten jälkeen. Ottelun voitto ratkesi vasta viimeisellä reiällä. Silloin pidemmän korren veti Patrcik Reed, Rory McIlroy ei kovasta yrityksestä huolimatta saanut Reedin päänahkaa. 

Tänään on varmasti odotettavissa samankaltaisia tunnemyrskyjä. Saako McIlroy revanssinsa ja uran Grand Slamin täyteen? Reed lähtee viimeiseen päivään tuloksesta -14 ja Rory tuloksesta -11. 

 

Etsi luettavaa