Hyppää sisältöön

Video: Maailman villeimmät viheriöt Presidents Cupissa?

Presidents Cupissa tullaan näkemään todella kovia pintoja kuumuuden ja kuivuuden kovettamalla kentällä

Royal Melbournen Composite Course on jälleen kasattu. Kyseistä kenttää käytetään vain kilpailuissa ja se pitää sisällään reikiä niin klubin East- kuin West Courselta. Kenttä on tunnettu äärimmäisen kovista ja nopeista pinnoistaan ja villeistä viheriöistään.

Royal Melbourne on äänestetty jopa maailman parhaaksi golfkentäksi. Sen faneihin kuuluu muun muassa Ernie Els, joka on todennut kentän olevan hänen ehdottomia suosikkejaan maailmassa. 

Kenttää kutsutaan niin sanotuksi second shot golf courseksi, jossa lähestymisten sijoittaminen oikeisiin paikkoihin nousee suureen rooliin. Väärälle puolelle missaaminen tietää välittömästi ongelmia. Reikäpelimuodossa pelattavassa kisassa nähdään kuitenkin normaalia enemmän riskejä erityisesti best ball -pelimuodossa. 

Justin Thomas havainnollisti harjoituskierroksella viheriöiden muotoja ja nopeutta bunkkerissa. Apukapteenina toimiva Zach Johnson piirteli linjoja miten bunkkerilyönnin voi laittaa reikään lähettämällä sen noin 90 astetta reiästä poispäin. 

Thomas tuntuu ainakin nauttivan mielikuvitusta vaativista viheriöistä. Cmore näyttää kilpailun Suomessa suorina lähetyksinä. Jotain tällaista on varmasti luvassa: 

Etsi luettavaa