Hyppää sisältöön

Video: John Daly coveroi Bob Dylania

Yleisön kestosuosikki on soittanut kitaraa kymmeniä vuosia.

Sanotaan, että John Daly on soittanut Bob Dylanin Knockin’ on Heaven’s Door -kappaletta useammin kuin alkuperäisesittäjä itse.

Golfyleisön kestosuosikin John Dalyn musikaalinen puoli ei ole ollut koskaan mikään salaisuus ja lauantai-iltana tästä saatiin jälleen mainio osoitus. ”Long John” kiipesi lauteille laulaja Jake Owenin kanssa Diamond Resorts Invitational -hyväntekeväisyyskilpailun iltajuhlassa ja miehet rykäisivät ilmoille komean tulkinnan Bob Dylanin Knockin’ on Heaven’s Door -klassikosta. Kilpailu kerää vuosittain LPGA:n ja PGA Tour Championsin tähdistön ohella runsaasti julkkiksia pelaamaan kilpaa ja pitämään hauskaa.

 

Mainittakoon, että kyseinen kappale kuuluu Dalyn vakiorepertuaariin ja hän on esittänyt sitä vuosien mittaan useasti myös golfyleisölle eri kilpailuissa ja useissa haastatteluissa. Daly on levyttänyt muusikonurallaan myös kaksi albumia ja muun muassa laulanut taustat Kid Rockin Half Your Age -kappaleeseen. Toivottavasti kuulemme tämän golfmaailman monilahjakkuuden musikaalisia suorituksia myös jatkossa.

Etsi luettavaa