Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : GoGolf Shop

Vastaisku inflaatiolle – tässä on todennäköisesti tämän kauden edullisin pelioikeus

Golf kuuluu kaikille on todennäköisesti Suomen edullisin vähintään 18 reiän pelioikeus.

Jos haluaa pelata kohtuuttoman paljon golfia kohtuulliseen hintaan, on valinta Golf kuuluu kaikille -pelioikeus.

Huonoja uutisia syksyltä: korot, ruoan hinta ja sähkönhinta ovat nousussa. Toisin sanoen inflaatio jyllää, mikä näkyy nyt vähän kaikessa. Myös golfin harrastamisessa, sillä monet golfkentät ovat päättäneet nostaa tuntuvasti hoitovastiketta.

Tähän synkkyyteen tulee vähän valoa GoGolfilta: olemme julkaisseet uuden Golf kuuluu kaikille -pelioikeuden, joka on todennäköisesti Suomen edullisin vähintään 18 reiän pelioikeus. Pelioikeuden hinta on 495 euroa, mutta nyt sitä saa rajoitetun erän 399 eurolla.

Golf kuuluu kaikille -pelioikeuteen sisältyvät kentät ovat Hills by GoGolfin Punaiset ja Kurk Golfin Hill eli yhteensä pakettiin kuuluu peräti 27 reikää.

Vihdissä sijaitsevan Hills by GoGolfin Punaiset-kenttä koostuu Hertta- ja Ruutu-nimisistä yhdeksän reiän kentistä, jotka soveltuvat paitsi vasta-alkajille myös konkarigolfareille. Kurk Golfin Hill on suosittu yhdeksän reiän kenttä Kirkkonummella.

Hinta ei ole este pelaamiselle

Golf on kivaa – varsinkin hyvässä seurassa.

GoGolfin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäen mukaan Golf kuuluu kaikille on suunnattu erityisesti vasta-alkajille ja niille, jotka haluavat pelata paljon golfia todella edulliseen hintaan.

”Ensinnäkin GoGolfin DNA:ssa on tehdä golfista koko kansan laji, emmekä halua hinnan olevan este aloittaa uutta harrastusta”, Rehumäki aloittaa.

”Toisekseen halusimme luoda tuotteen, joka mahdollistaa golfin pelaamisen, vaikka oma talous olisi nyt vähän tiukilla. Inflaation vaikutuksen olemme varmasti kaikki huomanneet kukkaroissamme”, hän jatkaa.

Vai ovatko viiden tai kymmenen green feen kortit sittenkin sinun juttusi?

GoGolf Shopista löydät nyt myös 5- ja 10-kerran kortit Hills by GoGolfiin ja Kurk Golfiin – sekä paljon muita useamman green feen paketteja.

Kortit eivät ole henkilökohtaisia, joten voit tuoda myös kaverit mukanasi pelaamaan. Kortteja myydään rajoitettu erä edulliseen hintaan.

Tässä esimerkkejä:

  • Kurk Golfin arki 10-kortti Lake & Valley -kentälle: 279 € (norm. 500 €)
  • Kurk Golfin 5-kortti Lake & Valley -kentälle (myös viikonloput): 159 € (norm. 275 €)
  • Hills By GoGolf – Arki 10-kortti Mustalle kentälle: 279 € (norm. 500 €)
  • Hills By GoGolf – Arki 10-kortti Punaiset-kentälle: 279 € (norm. 500 €)

Ei rajoitusta pelaamiselle

Hills by GoGolfin Punaiset-kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille. Siellä on pelattu myös kansainvälisiä ja kansallisia ammattilaiskilpailuja. KUVA: JUHA TUUKKANEN

Golf kuuluu kaikille -pelioikeus sisältää rajattoman määrän pelikierroksia, eikä pelioikeuden käyttöä ole rajattu ajallisesti eli kierrokselle voi lähteä myös viikonloppuisin ja arki-iltaisin. Sen sijaan varausoikeudet ovat hieman heikommat kuin GoGolf Play -asiakkailla eli tiiausajan voi varata korkeintaan viisi päivää etukäteen.

Lisäksi Golf kuuluu kaikille -pelioikeuteen ei sisälly GoGolf Playn muita etuja, kuten TrackMan-simulaattorivuoroja GoGolf Loungessa alennettuun hintaan ja mahdollisuutta pelata ruotsalaisen GolfStarin lähes 20 golfkentällä Tukholman alueella.

Vaikka varausehdot ovat hieman heikoimmat, Rehumäen mukaan pelaamaan kyllä mahtuu. Etenkin Hills by GoGolfin Punaiset-kentälle pääsee varmasti lyhyelläkin varoitusajalla.

Myös kentänhoidolla on hyviä uutisia kenttien talvehtimisesta sekä Hills by GoGolfin että Kurk Golfin osalta.

”Viheriöt saatiin syksyllä erinomaisessa kunnossa talveen ja syystoimenpiteet onnistuivat hyvin. Talven aikana lunta ja loskaa on onnistuneesti poistettu kertaalleen osalta viheriöistä. Tällä ollaan onnistuttu estämään jään muodostuminen”, kenttämestari Mikke Merinen sanoo.

Merisen mukaan jäätä ei ole onneksi päässyt muodostumaan myöskään avauslyöntipaikoille.

”Pitkän ajan ennuste lupaa aikaista kevättä ja uskomme, että selviämme ilman talvituhoja”, hän sanoo luottavaisena.

Viime vuonna Hills by GoGolfin väyliltä ja viheriöiltä poistettiin kosolti kuitua, mikä pitkällä tähtäimellä parantaa kenttien kuntoa.

Pelaa ensi kesänä superedullisesti ja hanki Golf kuuluu kaikille -pelioikeus. GoGolf Shopiin >>

Etsi luettavaa