Hyppää sisältöön

Varmistu auringosta ja varaa Long Stay -matka

Mikä onkaan sen parempaa, kun jättää kylmyys, pimeys ja sateet kotimaahan ja lähteä viettämään pidempiaikaista golflomaa ja nauttia auringosta. Long Stay -matkalla on aikaa pelata golfia ja tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ja maan kulttuuriin rauhassa. Tällä hetkellä Long Stay -matkat sijoittuvat Espanjan ja Kanariansaarten kohteisiin. Lue nettisivuiltamme kaikista kohteistamme tai tutustu tarkemmin näihin kolmeen suosittuun kohteeseen.

Almerimar 

– Majoitu golfkentän ja hiekkarannan lähelle

Almerimarissa kaikki tarpeellinen sijaitsee kävelyetäisyyden päässä, oli se sitten golfkenttä, ravintolat, baarit, kaupat tai hiekkaranta. Koe ja näe Gary Playerin suunnittelema kaunis 27-reikäinen kenttä ja viihtyisä satama-alue täällä suositussa merenranta kohteessa. Majoitus tapahtuu huoneistoissa erinomaisella sijainnilla golfklubia vastapäätä.

Tutustu ja varaa>>

Amarilla Golf

– Vietä Long Stay -loma Teneriffalla!

Amarilla Golf kulkee suoraan Atlantin valtameren rannalle asti. Kentän 5. reikä on kerännyt paljon suosiota, joka on vaikuttava par 3-väylä, jossa pelaat merenlahden yli. Sitä pidetään yhtenä Kanariansaarten kauneimpana. MGM Muthu Royal Park Albatros huoneistohotellilla on täydellinen sijainti vain noin kilometrin päässä merenrannalta.

Tutustu ja varaa>>

Caleta de Fuste

– pelaa kahdella eri kentällä

Caleta de Fusten Long Stay -matkaan sisältyy kaksi erilaista kenttää Fuerteventura Golf ja Salinas Golf. Molemmat golfkentät sijaitsevat lähekkäin rinteessä, josta näkee merelle. Huoneistohotelli sijaitsee rannan vieressä ja kävelyetäisyyden päässä viihtyisästä Caleta de Fusten kylästä, mutta sen sijanti on kuitenkin rauhallinen.

Tutustu ja varaa>>

Koko Long Stay – matkavalikoiman löydät täältä>>

Etsi luettavaa