Hyppää sisältöön

Varkaat iskivät nyt Master Golfiin – Pasi Purhosen Trackman vietiin

Trackmanin uuden perusversion hinta on  hieman alle 20 000 euroa

Poliisit tutkivat keskiviikkona aamupäivällä Master Golfin harjoitusalueella edellisyönä tapahtunutta rikosta.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä murtauduttiin Master Golfin harjoitusalueella sijaitsevaan valmentajien tilaan. Mukanaan he veivät  Pasi Purhosen lyöntitutka Trackmanin, joka lukeutuu valmentajien tärkeimpiin apuvälineisiin.

”Ryöstö kohdistui suljettuun tilaan, jonne ei ulkopuolelta ollut näköyhteyttä. Poliisit kävivät paikalla, teimme rikosilmoituksen. Harmittaa kovasti, korvaavan laitteen saaminen ottaa aikansa ja varkauden aiheuttamiin rutiineihin menee paljon aikaa ja energiaa”, Purhonen kertoi keskiviikkona iltapäivällä.

Purhosen tiedon mukaan Trackman on anastajilleen arvoton, sillä sen toiminnat on  valmistavan yrityksen toimesta suljettu. 

Pasi Purhonen lukeutuu maamme eturivin valmentajiin, ja on vuosikausia työskennellyt muun muassa Golfliiton maajoukkueiden ja huippupelaajien valmentajana. 

Edellisvuonna Itä-Suomen kentillä oli rikosaalto, jossa useat kentät joutuivat ryöstöjen kohteiksi. Kyseinen rikollinen saatiin kiinni ja hän on saanut rötöksistään oikeudessa jo tuomionsa.

Hän koputteli oviin myös Master Golfissa, mutta hälytysjärjestelmien vuoksi keskeytti toimintansa tullen kuitenkin tallennetuksi videolle, joka edesauttoi rikollisen löytymistä.

Toukokuun alkupuolella Leppävaaran GoGolf-rangelta vietiin 45 000 euron arvoinen Avant-pienkuormaaja. Lempinimen ”Allu” saaneen työmyyrän vieneitä rosvoja ei ole tavoitettu.

Etsi luettavaa