Hyppää sisältöön

Varaa seuraava Long Stay -matka

Mikä onkaan sen parempaa, kun jättää syksyn kylmyys, pimeys ja sateet kotimaahan ja lähteä viettämään pidempiaikaista golflomaa aurinkoiseen Espanjaan.

Mukava, että syksyn Long Stay -matkoja on jo varattu vallitsevasta maailmantilanteesta huolimatta. Long Stay -matkalla on aikaa pelata golfia ja tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ja maan kulttuuriin rauhassa. Golf Plaisirin matkavalikoimassa on tällä hetkellä kaksi mielenkiintoista Long Stay -kohdetta Almerimar ja El Rompido, jotka sijaitsevat Espanjan etelärannikolla.

Almerimar – Majoitu golfkentän ja hiekkarannan lähelle 

Almerimarissa kaikki tarpeellinen sijaitsee kävelyetäisyyden päässä, oli se sitten golfkenttä, ravintolat, baarit, kaupat tai hiekkaranta. Koe ja näe Gary Playerin suunnittelema kaunis 27-reikäinen kenttä ja viihtyisä satama-alue täällä suositussa merenranta kohteessa. Majoitus tapahtuu huoneistoissa erinomaisella sijainnilla golfklubia vastapäätä. 

Tutustu kohteeseen

El Rompido –Majoitus 36-reikäisen kentän vieressä

Kaksi kenttää, Campro Norte ja Campo Sur sijaitsevat vain kivenheiton päässä huoneistohotellista. Kentät eroavat toisistaan ja ovat niin monipuolisia, että usean peliviikon aikana tulet haastamaan itseäsi moneen otteeseen ja aika ei käy tylsäksi. El Rompidossa on yhteisöllinen tunnelma, ja tulet takuulla viihtymään kompaktissa resortissa.

Tutustu kohteeseen

”Almerimar ja El Rompido ovat kaksi klassikkokohdetta , jotka ovat olleet yli 15 vuotta matkavalikoimassamme ja joihin asiakkaamme palaavat uudelleen ja uudelleen vuosittain. Tarjoamme kohteisiin sekä long stay matkoja että viikon matkoja, joten kohteissa on viikoittain noin kolmestakymmenestä sataan pohjoismaalaista golfmatkaajaa matkoillamme. Golfisäntämme kohteessa järjestävät kilpailuja ja retkiä, halukkaille.” -kertoo Johan Kullenberg Golf Plaisirilta.

Golf Plaisir on turvallinen valinta 

Golfmatkalle lähtö tulisi olla sekä hauskaa, helppoa että turvallista. Teemme kaikkemme, jotta tunnet olosi turvalliseksi matkaa varatessasi ja sinne lähdettäessäsi. Golf Plaisir on Pohjoismaiden suurin golfmatkojen järjestäjä ja myös turvallinen valinta. Golf Plaisir yhdessä Apollomatkojen kanssa ovat olleet osa yksityistä saksalaista REWE konsernia jo vuodesta 2015 lähtien. Tämä tarkoittaa, että me Golf Plaisirilla voimme aina pitää lupauksemme. Jokainen asiakkaamme voi tuntea olonsa täysin turvalliseksi matkan suunnittelussa, varaamisessa ja toteuttamisessa myös vuonna 2021.

  • Tarjoamme avointa kauppaa syksyn matkoihin 15.kesäkuuta asti
  • Meillä on lähes 30 vuoden kokemus golfmatkojen järjestämisestä
  • Golfisäntä ja kohdehenkilökunta paikan päällä pitävät huolta turvallisuudesta
  • Seuraamme Suomen Ulkoministeriön matkustusohjeita
  • Palautamme peruutetun matkan takaisin rahana, ei lahjakorttina tai bonuspisteinä

Lue lisää osoitteesta golfplaisir.fi.

Etsi luettavaa