Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Golf Plaisir

Varaa oma ainutlaatuinen Flex-matka – nyt jopa 100 euron alennus

Las Colinas on Alicanten ja Praia D'el Rey Portugalin Hopearannikon parhaita golfkenttiä.

Golf Plaisir on luonut uuden Flex-matka-tuotteen, joka sisältää valmismatkan turvan ja omatoimimatkan joustavuuden.

Flex-matka on golfmatka, jonka luot itse toiveidesi ja mieltymystesi mukaisesti. Matkustat omatoimisesti ja päätät itse, minne haluat mennä, kuinka kauan haluat nauttia lomasta, missä haluat yöpyä ja millä kentillä ja kuinka paljon golfia haluat pelata.

Jos varaat Flex-matkan Golf Plaisirin kautta huhtikuun aikana, saat jopa 100 euron alennuksen. Sinun tarvitsee vain syöttää tarjouskoodi, kun olet tehnyt matkasi varauksen.

Hyödyntääksesi alennuksen Flex-matka pitää varata huhtikuussa, mutta lähtösi voi tapahtua milloin tahansa vuoden 2022 aikana. Alennus koskee vain verkossa varattuja Flex-matkoja.

Kampanjakoodi ja alennus ovat yksilöllisiä riippuen ostamastasi tuotteesta. Saat 50 euron alennuksen tuotteiden Lento + Golf ja Hotelli + Golf varauksista ja täyden 100 euron alennuksen, jos varaat tuotteen Lento + Hotelli + Golf.

TuoteTarjouskoodiAlennus
Lento, hotelli ja golfPAKETTI100 €
Lento ja golfLENNOT50 €
Hotelli ja golfHOTELLI50 €

Lue lisää Golf Plaisirin Flex-matkoista

Costa del Solilla ja Costa de la Luzissa on 50 golfkenttää

Rio Realin kenttä sijaitsee lähellä Marbellaa.

Malagan alueella löytyy kosolti valinnanvaraa, mutta klassinen vaihtoehto on yöpyä Los Monteros Spa and Golf Resortissa tai hotellissa Marbellan alueella. Los Monteros Spa and Golf Resortin läheisyydessä on kolme hyvää golfkenttää, Rio Real, Santa Clara ja Marbella Golf. Jos haluat lisätä yhden Costa del Solin parhaista golfkentistä, Las Brisas on paras valinta lähettyviltä.

Alicantessa on 35 golfkenttää Costa Blancan ja Murcian alueilla

Las Colinas kannattaa pelata, kun vierailee Alicantessa.

Torreviejan eteläpuolella löydät mielenkiintoisen golfkenttävalikoiman. Hotel Golf Campoamor sijaitsee samannimisen kentän vieressä. Kaksi golfkenttää Villamartin ja Las Ramblas sijaitsevat samalla alueella hyvin lähekkäin. Huomaathan myös Las Colinasin, joka on yksi Espanjan ehdottomasti parhaista ja vähiten tunnetuista golfkentistä.

Mallorcan 12 parasta golfkenttää varattavissa

Son Vida on yksi Arabella Golfin kentistä.

Sheraton Arabella Golf Hotel on erinomainen viikonloppuvaihtoehto kolmella golfkentällä ja vain minuuttien ajomatkan päässä saaren pääkaupungista Palmasta, jossa riittää ravintola ja baaritarjontaa. Arabella Golf – koostuu kolmesta kentästä; Son Vida sijaitsee hotellin vieressä, ja sieltä on lyhyt kuljetus Son Muntanerille ja Son Quintille.

Seitsemän golfkenttää Lissabonin metropolin ympärillä

Praia D’El Rey on sijaitsee Atlantin rannalla. KUVA: JACOB SJÖMAN

Lissabonin pohjoispuolella on alue nimeltään Silver Coast eli Hopearannikko, ja siellä on yksi maailman parhaista golfkohteista. Resortin kaksi omaa golfkenttää Praia D’El Rey ja West Cliffs ovat arvostettuja ja palkittuja golfkenttiä. Täältä voit valita 5 tähden Marriott-hotellimajoituksen tai halutessasi hieman yksinkertaisemman hotelli- tai asuntomajoituksen samalta alueelta.

Tšekin tasavallassa voit valita 72 erilaisesta golfkentästä

Albatross on T
Albatross Golf on Tšekin parhaita kenttiä.

Mielestämme Praha on upea kaupunki, ja sinun kannattaa ehdottomasti valita majoitus Prahassa ja käydä pelaamassa kaupungin lähialueen eri golfkentillä. Arvostetuimpia ja suosituimpia golfkenttiä ovat Albatross Golf, Panorama Golf, Prague City ja Black Bridge Golf, mutta valittavissa on myös monia muita hyviä kenttiä.

Kuusi kysymystä Robert Norbergille, joka vastaa Golf Plaisirin Flex-matkoista

Mikä on Flex-matka?

Flex-matka on golfmatka, jonka olet luonut kokonaan itse verkkopalvelussamme. Matkustat omatoimisesti ja päätät itse, minne haluat mennä, kuinka kauan haluat nauttia lomasta, missä haluat yöpyä ja millä kentillä ja kuinka paljon golfia haluat pelata.

Kuinka varaan flex-matkan?

Flex-matkan varaaminen ei ole vaikeampaa kuin varata lento tai hotelli internetin kautta. Olemme lisänneet mahdollisuuden varata myös tiiaikoja sadoilla eri golfkentillä ympäri Eurooppaa. Nyt voit palvelussamme valita, haluatko varata lennot, hotellin ja golfin tai vain lennot ja golfin tai hotellin ja golfin.

Miksi varata Flex-matka?

Yksinkertaisuus, turvallisuus, valinnanvapaus ja joustavuus. Matkan tärkeimpiä osia ei tarvitse varata erikseen. Matkustat turvallisesti, sillä sinua suojaa myös matkan järjestäjän vastuu matkasta, sillä kyseessä on valmismatka – toisin kuin jos varaat oman matkasi useissa eri palveluissa.

Kenelle Flex-matka sopii?

Flex-matka sopii kaikille, jotka parhaillaan suunnittelevat omaa golfmatkaa. Flex-matkat palvelevat hyvin esimerkiksi kaveriporukkaa, joka matkustaa viikonlopuksi Espanjaan tai johonkin Euroopan suurkaupunkiin ja haluaa pelata golfia matkalla itse suunnittelemansa aikataulun mukaan.

Flex-matka palvelee hyvin myös yritysryhmää, jossa kaikki eivät pelaa golfia, mutta jotkut haluavat sisällyttää golfia matkaohjelmaan tai omatoimisia matkaajia, jotka haluavat matkustaa lämpimille leveysasteille, mutta eivät pelaa golfia joka päivä. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Ovatko Flex-matkat edullisempia vai kalliimpia kustannukseltaan kuin matkan varaaminen muilla tavoilla?

Golfin suhteen meillä on aina tarjottavanamme samat hinnat, joita golfkenttä tarjoaa yleisesti kaikkiin internetvarauksiin. Hotellit ja lentoliput tulevat samoilta palveluntarjoajilta kuin monet muut online-varaussivustot, mikä tarkoittaa sitä, että hintamme on aina kilpailukykyinen.

Mitä eroa on Flex-matkojen ja Golf Plaisirin perusmatkatarjonnalla?

Näemme Flex-matkatuotteen täydentämässä muuta olemassa olevaa tarjontaamme ja laajentavan tarjontaamme entisestään nykyisille ja uusille asiakkaillemme. Erittäin suositut perinteiset viikon matkamme golfisännän kanssa ovat tärkein tuotteemme ja tärkeä ero viikon matkojen ja Flex-matkojen välillä on se, että Flex-matkoilla matkustat täysin omatoimisesti.

Viikon matkamme sisältävät yleensä enemmän asioita kuin Flex-matka, kuten kuljetukset, golfisännän palvelun paikan päällä, päivälliset ja kilpailut jne.

Testaa ja luo oma flex-matkasi

Etsi luettavaa