Hyppää sisältöön

Varaa golf- ja majoituspaketti ensi kesän lomia ajatellen – tietysti messuhintaan

Kesän golfloman suunnittelu kannattaa aloittaa nyt. Erityisen helppoa matkan varaaminen on, kun päätyy ostamaan golf- ja majoituspaketin GoGolf Shopista.

Golfmessut järjestetään virtuaalisina maaliskuun alussa, mutta GoGolf on ottanut jo varaslähdön messutarjouksiin.

Tähän juttuun olemme koonneet mielenkiintoisia golf- ja majoituspaketteja erittäin kiinnostaviin kohteisiin, kuten Kytäjälle, Leville ja Yyteriin.

Kun teet hankinnan 14.3. mennessä, säästät rahaa ja sinulla on jotain mitä odottaa. Hankkimalla golf- ja yöpymispaketteja GoGolf Shopista eri puolelle Suomea, saat suunniteltua helposti ensi kesän golfaiheisen automatkan koti-Suomessa.

Golfloma Kytäjällä

Kytäjä Golfiin valmistui viime kesänä upeita villoja, joissa golfari majoittuu viihtyisästi Hyvinkäälle suuntautuvalla golfmatkallaan. Vaihtoehtoja on kaksi: Uni Villa Suite ja Uni Villa Studio.

Puurakenteisista majoitustiloista aukevat upeat maisemat golfkentän yli Kytäjärvelle, eikä ykkösen tiille ole pitkä matka.

Suite on suurempi, 40-neliöinen sviitti, jossa on oma sauna. Studio on 25-neliöinen huone.

Majoituksen hintaan sisältyy aamupala golfklubilla, jonka jälkeen voi käydä nauttimassa golfista maailmanluokan golfkentillä.

MESSUTARJOUS

Yhden vuorokauden golfloma kahdelle Kytäjällä saunallisessa Uni Villa Suitessa alk. 329 €.

Hyödynnä tarjous >>

MESSUTARJOUS

Yhden vuorokauden golfloma kahdelle Kytäjällä Uni Villa Studiossa alk. 229 €.

Hyödynnä tarjous >>


Tahkolle perheen tai kaveriporukan kanssa

Tahko kuuluu monen suomalaisen golfin harrastajin vakiokohteisiin kesällä. Loistavat golfkentät yhdistettynä lomakohteen kattavaan palvelutarjontaan lisäävät kohteen vetovoimaa.

Tahkolla on yhteensä 36 reikää. Tahkon palkittu Old Course sijaitsee Tahkon keskustassa. Forest- ja Lake-kentät ovat puolestaan noin viiden kilometrin päässä sijaitsevassa Golden Resortissa.

MESSUTARJOUS

Tahko Golden Resort –  kahden vuorokauden golfloma neljälle 690 €.

Hyödynnä tarjous >>

Revontulia ja golfia

Revontuli Golf on miellyttävä kokonaisuus, jossa maisemat vaihtelevat, valkoinen bunkkerihiekka pölisee ja väylillä on tilaa lyödä. Kokonaisuus ei ole helppo, vaan se yllättää moninaisuudellaan ja korkeuseroillaan. 

Majoitusvaihtoehtoja keskisuomalaisessa matkakeskuksessa löytyy moneen lähtöön. Revontulia pääsee ihailemaan elämyksellisessä lasi-iglussa.

MESSUTARJOUS

Yhden vuorokauden golfloma kahdelle elämyksellisessä lasi-iglussa 250 €.

Hyödynnä tarjous >>

MESSUTARJOUS

Revontuli Golf: Kahden vuorokauden golfhullujen arkiloma kahdelle 380 €.

Hyödynnä tarjous >>

Koe eksoottinen Levi

Kesällä Levillä on mahdollista pelata golfia kellon ympäri, ja golfin lisäksi tarjolla on paljon erilaista tekemistä. Majoittua kannattaa matkailukeskuksen ainoassa rinnehotellissa, Hotel Levi Panoramassa.

Levi yksi kiehtovimmista golfkohteista Suomessa. Ei ihme, että kentän suosio kasvaa tasaisen varmaa tahtia, kun sana kiirii ja moni matkustaa mielellään Leville golfmailojen kanssa yhä uudelleen.

LEVI GOLF

GoGolf Shopista löydät Levin majoituspaketit parhaaseen hintaan läpi kesän.

Katso paketit >>

Vieraile ainutlaatuisessa Bjärkasissä

Bjärkas Golf on kaikille avoin ainutlaatuinen 18-reikäinen par 3 -kenttä. Bjärkas Golf sijaitsee Västanfjärdissä kauniilla Kemiönsaarella. Bjärkasin tila on toiminut vuodesta 1689 ja nykyään tilalla yhdistyvät golf ja majoitus.

Kenttä tarjoaa haasteita kokeneemmalle pelaajalle, mutta sopii myös aloittelevalle pelaajalle. Bjärkasin golfkausi kestää normaalisti huhtikuusta aina marraskuulle asti. Tule ja koe ainutlaatuinen elämys!

MESSUTARJOUS

Kahden vuorokauden golfloma kahdeksalle Bjärkas Golfissa + vapaa golf 1 120 €.

Hyödynnä tarjous >>

Golfia ja monipuolisia palveluita Kultaranta Resortissa

Kultaranta Resort on kovaa vauhtia kasvamassa Suomen kiinnostavimmaksi golfmatkailun kohteeksi. Kultaranta Resort monipuolisine palveluineen on kuin tehty yhteisiin hetkiin. Laadukkaita majoitus- ja ravintolapalveluita täydentää wellness-osasto hyvinvointi- ja hemmottelupalveluineen.

Mieltä voi virkistää myös Kultarannan Kuru — luontopolulla, pyöräretkellä, vesiskootteriajelulla tai vaikka pulahduksella mereen venesataman hiekkarannalta. Kultaranta Heineken House -gourmet pizzeria on noussut jo käsitteeksi niin golfareiden kuin ei-golfareidenkin keskuudessa.

MESSUTARJOUS

Kevään golfloma kahdelle upeassa Kultaranta Resortissa 169 €.

Hyödynnä tarjous >>

Ainutlaatuinen Yyteri Golf

Yyterin golfkenttä sijaitsee maankuulujen Yyterin hiekkanrannan kupeessa Porissa. Kenttä on toteutettu maaston erityispiirteet huomioiden. Useat vesiesteet, rantadyynit sekä mäntymetsät luovat maisemiltaan uniikin ja vaihtelevan kenttäkokonaisuuden. 

Majoittua kannattaa kentän lähellä sijaitsevassa Virkityshotellissa, joka sijaitsee aivan Yyterin hiekkarantojen äärellä.

MESSUTARJOUS

Kierros golfia kahdelle Yyteri Golf Links -kentällä ja majoitus kahden hengen huoneessa. Hintaan sisältyvät kuntosalin ja kylpylän käytön 169 €.

Hyödynnä tarjous >>

Kaikki messutarjoukset löydät GoGolf Shopista ja ne ovat ostettavissa 14.3. asti.

Etsi luettavaa