Hyppää sisältöön

Vantaan Mega Range liittyy osaksi GoGolf-perhettä

Vantaalla sijaitsevalla valaistulla Mega Rangella on sata lyöntipaikkaa

GoGolf-perheeseen kuuluvan Golf Range Finland Oy:n toiminta laajenee, kun se ostaa Golden Pro Oy:ltä Mega Range -golfharjoittelukeskuksen.

Golf Range Finland, joka pyörittää nykyään Espoossa sijaitsevaa GoGolf Range Leppävaaraa, ostaa Vantaan Viinikkalassa sijaitsevan Mega Rangen. Siirtyminen uuteen omistukseen tapahtuu kauden 2019 jälkeen. Siihen asti Mega Rangen toiminnasta vastaa normaalisti Golden Pro Oy.

“Mega Range laajentaa toimintaamme merkittävästi. Nyt kykenemme palvelemaan golfareita ja golfopettajia paitsi Espoossa myös Vantaalla”, sanoo GoGolfin hallituksen puheenjohtaja Paavo Kettunen.

”Mega Range toimi osana Golden Pron toimintaa kymmenen vuotta, mutta nyt oli aika keskittyä Golden Pron ydintoimintaan eli golfkenttävälineiden sekä golfautojen maahantuontiin ja myyntiin. Uskon vahvasti, että osana GoGolfia Mega Range kehittyy entistäkin suositummaksi golfharjoittelukeskukseksi”, sanoo Golden Pron toimitusjohtaja Gustav Weckström.

Mega Range sijaitsee Kehä III:n tuntumassa, Tuusulan ja Tampereen moottoriteiden välissä. Rangella on iltavalaistus ja lähes sata lyöntipaikkaa, joista kymmenen sijaitsee sadekatoksen alla.

”Leppävaaran ja Mega Rangen keskeisten sijaintien pohjalta on hieno lähteä rakentamaan laajempia palveluita harjoittelun, opetuksen ja uuspelaajahankinnan ympärille”, Kettunen näkee.

”Koko toimiala tarvitsee uusia aktiivisia pelaajia ja tähän tulemme panostamaan. Näistä paikoista kyetään kasvattamaan varsinkin pääkaupunkiseudun kentille uusia pelaajia.”

Golfharjoittelun lisäksi Mega Rangella voi viettää aikaa minigolfin parissa. Lisäksi Mega Rangella on käytössä Protracer Range -kamerajärjestelmä viihteellistä harjoittelua varten sekä kahvila, jonka toimintaa jatketaan.

GoGolfin konseptoimat opetustuotteet, kuten Päivässä golfariksi -kurssit, tarjoavat golfopettajille jatkossa mahdollisuuksia lisäansioihin. Esimerkiksi Leppävaaran rangella on jo alettu järjestää lajin aloittamisesta kiinnostuneille tarkoitettuja golfkursseja.

“Yhteistyötä rakennetaan myös Golf Skyn, GoGolfin sekä Golfreseptin kanssa”, Kettunen sanoo.

Etsi luettavaa