Hyppää sisältöön

Vantaan Golfpuiston kenttäyhtiö meni nurin – golfseura jatkaa toimintaansa

Vantaan Golfpuiston portit menivät kiinni kesällä 2018.

Vantaan Golfpuiston kenttäyhtiötä hallinnoinut United Golf Group on asetettu konkurssiin. Konkurssipesä pyrkii myymään kenttää, jonka kotiseurana toimiva Vantaan Golfpuisto Ry jatkaa toimintaansa normaalisti.

Vantaan Golfpuistossa ei pelattu kierrostakaan golfia vuonna 2018. Kenttäyhtiö meni lopulta konkurssiin ja uutta omistajaa etsitään parhaillaan. Tarkoituksena olisi löytää ostaja, jonka avulla kenttä saadaan taas pelikäyttöön vuonna 2019. 

Kentän sivuilla julkaistussa tiedotteessa kerrotaan, että jäsenyys on normaaliin tapaan myynnissä ja seura jatkaa golfliiton jäsenenä. 

”Kenttäyhtiö Vantaan Golfpuisto Oy on asetettu konkurssiin 29.10.2018. Tämä tarkoittaa sitä, että Vantaan Petikossa sijaitsevaa golfkenttää pyörittää seuraavaksi joku muu. Kentällä on yhdeksän reikää valmiina ja takaysin rakentaminen on kesken.

Tätä kirjoittaessa ei ole tietoa kuka projektia jatkaa ja millä aikataululla kenttä taas aukeaa. Toivottavasti hyvinkin pian. Hyvät uutiset ovat, että golfseura Vantaan Golfpuisto ry jatkaa toimintaansa normaalisti myös ensi kaudella. Saat edullisesti tasoituskortin ja Golfliiton tarjoamat palvelut normaaliin tapaan.”, Vantaan Golfpuiston sivuilla kerrotaan. 

 

 

Etsi luettavaa