Hyppää sisältöön

Vanajanlinnan ja PGA:n puheenjohtaja Mika Walkamo pyrkii eduskuntaan

Pitkän linjan yrittäjä Mika Walkamo palaa politiikkaan ja pyrkii eduskuntaan.

Mika Walkamo ilmoitti tänään ryhtyvänsä kokoomuksen kansanedustajaehdokkaaksi.

Yrittäjä Mika Walkamo ryhtyy kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi.

Walkamo kertoi ehdokkuudestaan perjantaina aamulla Facebook-seinällään. Päivityksen yhteyteen lisäämässään kuvassa Walkamo poseeraa kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon kanssa. 

 

”Kättä päälle Petterin kanssa eduskuntavaaliehdokkuudelle 2019”, Walkamo kirjoittaa.

Walkamo on Hämeenlinnassa sijaitsevan Vanajanlinnan yrittäjä ja sen yhteydessä toimivan Linna Golfin hallituksen jäsen ja merkittävä omistaja. Lisäksi hän on toiminut pitkään Suomen PGA:n puheenjohtajana. Tästä tehtävästä hän on ilmoittanut jäävänsä pois. Hänen seuraajansa ammattilaisgolfarien järjestön johtoon valitaan PGA:n seuraavassa vuosikokouksessa joulukuussa.

Politiikassa Walkamo ei ole ensikertalainen, sillä hän on toiminut aiemmin kunnallispolitiikassa. Hän istui kaksi kautta kokoomuksen edustajana Hämeenlinnan kunnanvaltuustossa.

Vuonna 2012 Hämeen Sanomien haastattelussa Walkamo ilmoitti, ettei aio palata politiikkaan; palo oli sammunut. ”Hirveästi on pyydelty, mutta kyllä se puoli on nähty”, hän ilmoitti.

Kuudessa vuodessa tilanne on muuttunut. Facebook-päivityksensä perusteella Walkamo liputtaa yrittäjyyden ja talouskasvun nimeen.

”Tekoja tarvitaan, jotta saamme lisää työnantajia ja työntekijöitä Suomeen. Tämän päämäärän eteen olen valmis tekemää työtä – sillä hyvä ei synny itsestään, se on luotava”, Walkamo kirjoitti.

 

 

 

Etsi luettavaa