Hyppää sisältöön

Valmentaja kielsi Balelta ja kumppaneilta golfin – Walesin ykköstähti ratkaisi ongelman asennuttamalla golfsimulaattorin hotelliin

Gareth Bale tunnetaan innokkaana golfarina. KUVAT: GETTY IMAGES

Gareth Balelta kiellettiin Qatarissa tavallinen golf, mutta simulaattorissa hän saa välipäivinä pelata.

Walesin maajoukkueen kapteeni Gareth Bale tiedetään intohimoiseksi golfariksi, joka on laittanut jalkapallouralla ansaitsemiaan rahoja myös ammattilaisgolfin tukemiseen.

Maanantaina entinen Real Madrid -hyökkääjä piti Walesin toiveita yllä jalkapallon MM-kisojen alkulohkossa tasoittamalla ottelun loppuhetkillä rangaistuspotkusta. Bale pelaa nykyään Los Angelesissa.

Vaikka mieluusti Bale pelaisi välipäivinä golfia, golfkentälle hänellä ei ole asiaa, sillä Walesin valmentaja Rob Page on kieltänyt pelaajilta lajin harrastamisen MM-kisojen aikaan.

”Siihen ei ole riittävästi aikaa. Meillä on joka neljäs päivä peli. Tahti on säälimätön”, Page on todennut.

Joukkueen sisäisissä säännöissä ei kuitenkaan tiettävästi kielletä simulaattorigolfin pelaamista, ja huhujen mukaan Bale olisi asennuttanut joukkueen hotelliin golfsimulaattorin, jota käyttämällä maajoukkuemiehet voivat välttää hotellikuoleman rasittamatta kuitenkaan itseään liikaa.

”Porsaanreikä” paljastui, kun Daily Express oli haastattelullut toista maajoukkuemiestä Mark Harrisia.

”Olemme olleet uima-altaalla, pelanneet pingistä, biljardia ja golfia”, Cardiffin hyökkääjä Harris kertoi lehdelle.

”Meillä on joka tapauksessa hyvä joukkuehenki, mutta pelaaminen parantaa sitä. Gareth on erittäin hyvä golfissa. Meillä useampi on joskus pitänyt golfmailaa kädessä ja kokeilimme golfia treenien jälkeen, kun meillä oli vapaa-aikaa”, hän jatkoi.

Wales kohtaa seuraavassa ottelussaan perjantaina Iranin.

Mainos

Hyvä Suomi – hopeahumussa huippualennus GoGolf Play -pelioikeuksiin

Alennuskoodilla HIIHTONIILO saat 50 € alennuksen kaikista GoGolf Play -pelioikeuksista. Tarjous ei koske Golf kuuluu kaikille -pelioikeutta. Tarjous on voimassa 6.3. saakka.

Etsi luettavaa