Hyppää sisältöön

Välimäki ja Korhonen pääsivät jatkoon Skotlannin Rolex-kisassa

Sami Välimäki aloitti kierroksen hyvin. KUVA: GETTY IMAGES

Mikko Korhosen ja Sami Välimäen pelit jatkuvat viikonloppuna Scottish Openissa. Sen sijaan Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja karsiutuivat kahdelta viimeiseltä kierrokselta.

Mikko Korhosen ja Sami Välimäen sijoitus on jaettu 49:s, kun Scottish Openia on kaksi kierrosta pelattuna. Kaksikko, jonka kahden kierroksen yhteistulos on kolme yli parin, selvitti cutin lyönnillä.

Välimäellä oli tänään aineksia kovaan sijoitukseen. Hän nousi alun kahden birdien myötä komeasti kolkuttelemaan kympin sakkia, mutta putosi lopulta taistelemaan tosissaan jatkopaikasta pelattuaan viimeiset kolme reikää neljä yli parin.

Kymppireiältä startannut Korhonen pelasi etuysin yhden yli. Takaysinsä hän pelasi lyönnin heikommin päätyen kierrostulokseen kolme yli, mikä on myös hänen yhteistuloksensa.

Kisakentällä on tällä viikolla vallinnut kova tuuli, mikä on tehnyt kisakenttä Reneissance Clubista vaativan. Kisan kärjessä on Yhdysvaltain Cameron Tringale, jonka kahden kierroksen yhteistulos on seitsemän alle parin.

Korhosella ja Välimäellä on kärkeen kymmenen lyöntiä matkaa, mutta kärkikymmenikköön vain viisi.

Kalle Samoojan ja Tapio Pulkkasen yhteistulos oli +6 eli kolme lyöntiä liikaa cutiin nähden.

Roles Serieseen kuuluvassa kahdeksan miljoonan dollarin kisassa on mukana paljon nimekkäitä pelaajia, sillä messevän rahapotin lisäksi moni PGA Tour -pelaaja on tullut kilpailuun valmistautumaan ensi viikolla pelattavaan The Open Championshipiin.

Hyvissä asemissa ovat esimerkiksi olympavoittaja Xander Schauffele ja tuore US Open -voittaja Matthew Fitzpatrick, jotka jakavat neljättä sijaa neljä lyöntiä kärjestä.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa