Hyppää sisältöön

Valero Texas Open – Haastava päivä Texasissa

Tuulinen keli ja haastava kenttä ovat aina hyvä haaste TPC San Antonion kentällä.

Greg Normanin suunnittelema kisakenttä laittaa pelaajan taidot oikeaan tärkeysjärjestykseen. Ensin on onnistuttava draiveissa, sillä pitkät väylät vaativat hyviä avauksia jotta lähestymisiin päästään mahdollisimman hyvistä paikoista. 

Griinien pienet laskeutumisalueet haastavat pelaajien tarkkuuden raudoilla. Avauskierroksen perusteella griinit ovat olleet kauden haastavimmat osua. Pelaajat onnistuivat keskiarvolla vain 57,2% todennäköisyydellä griiniosumissa, mikä on noin 10% vähemmän kuin tourilla tavallisesti. 

Pallonlyömistä haastavalla kentällä hyvät pallonlyöjät ovat päässeet loistamaan. Voittoa puolustaa vahva Kevin Chappell ja aikaisempiin voittajiin kuuluu Adam Scott

Avauskierroksen jälkeen kilpailua johtaa Grayson Murray, joka oli Strokes Gained tilastoissa torstain paras draivaaja. 

Sergio Garcia (+2) ja Adam Scott (+3) ovat molemmat ennustetun cut rajan (+2) lähettyvillä. Kehno puttaaminen on hidastanut Adam Scottin vauhtia PGA Tourilla, eikä hän ole ottanut yhtään top 10 sijoitusta kymmenessä kuukaudessa, sitten kesäkuun 2017. Torstaina hän menetti griineillä 3,5 lyöntiä kilpailun keskiarvoon nähden. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa