Hyppää sisältöön

Vain yksi suomalainen on mukana Itävallan European Tour -kisassa

Janne Kaske pelaa tällä viikolla ainoana suomalaisena Itävallassa.

Janne Kaske starttaa Itävallan avoimiin ainoana suomalaisena pelaajana.

European Touria pelataan tällä viikolla Mastersin Tournamentin jälkeen Itävallassa.

Kisassa on Suomesta mukana vain yksi pelaaja, eikä hän ole Kalle Samooja, Sami Välimäki, Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen.

Sen sijaan Austrian Openissa on mukana Janne Kaske. Diamond Golf Clubilla pelattavaan kilpailuun Kaske starttaa huomenna klo 13.30 Suomen aikaa. Hän pelaa samassa ryhmässä Italian Aron Zemmerin ja Australian Jake MacLeodin kanssa. Kasken maailmanlistan sijoitus on 1 051:s.

Kisassa ei ole mukana yksikään Masters-kävijä. Sen sijaan lähtöviivalla on viisi pelaajaa maailmanlistan sadan parhaan pelaajan joukosta. He ovat Belgian Thomas Detry, Englannin Sam Horsfield, Tanskan Rasmus Højgaard, Yhdysvaltain Kurt Kitayama ja Saksan Martin Kaymer.

Tämä viisikko lukeutuu myös kilpailun suosikkeihin unohtamatta esimerkiksi isäntämaan Mathias Schwabbia ja Etelä-Afrikan Justin Hardingia, joka on European Tourin rankingissa sijalla 20. 

Kisan palkintopotissa on miljoona dollaria. Suomalaisista Mikko Korhosella on Diamond Golf Clubilta iloisia muistoja, sillä hän voitti kentällä pidetyn Shot Clock Masters -kisan vuonna 2018.

Viime vuonna kisan voitti Skotlannin Marc Warren. Tuolloin Austrian Open oli puolen miljoonan euron European Tourin ja Challenge Tourin yhteiskilpailu.

Kisa pelattiin heinäkuun alussa ja oli ensimmäisiä koronatauon jälkeen. Suomesta mukana oli seitsemän pelaajaa, myös Kaske, joka putosi selvästi cutista.

Lähtöajat

European Tour on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.

Etsi luettavaa