Hyppää sisältöön

Vaativalle vaimolle vuoden ehdonalainen

Krista Glover kärsii seuraavan vuoden ehdonalaista tuomiota

Krista Glover nousi otsikoihin toukokuussa kun hän ajautui sanasotaan miehensä Lucas Gloverin ja tämän äidin kanssa heikon lauantai-kierroksen jälkeen. Krista Glover tuomittiin lopulta vuoden ehdolliseen vankeuteen.

Krista Glover ja Lucas Glover, sekä jälkimmäisen äiti ajautuivat kovaan riitaan toukokuussa käydyn The Players Championshipin kolmannen kierroksen jälkeen. 

Krista Glover soitti hätänumeroon kertoen, että miehensä äiti oli hyökännyt hänen kimppuun. Hetkeä myöhemmin Lucas Glover, vuoden 2009 US Openin voittaja soitti perään ja kertoi, että tilanne ei mennyt ihan näin. 

Alunperin hätänumeroon soittanut Krista oli juonut ja alkanut solvaamaan tämän miestä. Glover kertoi myöhemmin, että hänen vaimollaan on paha tapa alkaa haukkua häntä luuseriksi aina kun peli ei kulje. Krista oli myös uhannut jättää miehensä jos peli ei ala kulkea. Uhkauksiin kuului myös, ettei tämä näkisi lapsiaan enää koskaan. 

Tapaus eteni oikeuteen asti ja Krista Glover selvisi solvauksista ja fyysisestä väkivallasta ehdonalaisella tuomiolla. Hän oli käynyt myös suorittamassa 25 tuntia yhdyskuntapalvelua sekä hoitamassa mielenterveyttään. 

Kenties vuoden ehdonalainen saa vaativan vaimon ymmärtämään, ettei golf aina ole helppoa edes parhaille pelaajille! 

Etsi luettavaa