Hyppää sisältöön

Välimäki ja Højgaard liikkeellä Floridassa – kumpi vie ET:n nuorten tähtien jäsentenvälisen?

Sami Välimäki lähti kolmannelle kierrokselle 64. sijalta.

Sami Välimäki on aloittanut hyvin WGC Championshipin kolmannen kierroksen. Välimäen kierrosta voi seurata mainiosti lyönti lyönniltä PGA Tourin verkkosivuilta.

Sami Välimäki ja Rasmus Højgaard lähtivät hetki sitten kolmannelle kierrokselle Floridassa pelattavassa WGC Championship -kisassa. European Tourin nuoret tähdet pelaavat lauantaina yhdessä. 

Højgaardilla oli lyönnin etumatka Samiin kahden kierroksen jälkeen, mutta kakkosreiällä Välimäki onnistui tasoittamaan pelin.

Ykkösellä Välimäki teki parin, vaikka löi jatkolyönnin bunkkeriin. Hiekasta 22-vuotias taisteli kuitenkin parin lyötyään esteestä pallon noin metrin päähän. Højgaardin par tuli kahden putin jälkeen. Tanskalainen pääsi yrittämään birdieä noin viidestä metristä.

Toisella reiällä miesten osat vaihtuivat, kun Højgaardin lähestyminen päätyi bunkkeriin ja Välimäki osui viheriöön, vaikka hänen avauksensa osui bunkkeriin.  Kun reilun kuuden metrin putti upposi ja Højgaard puolestaan onnistui vuorostaan sand savessa, puntit ovat nyt tason.

Välimäen ja Højgaardin peliä voi seurata PGA Tourin tulospalvelun kautta, joka näyttää pelaajien etenemisen lyöntilyönniltä 3D-animaationa. 

Kolmosreiälle pääset mukaan täältä. Reikää voi vaihtaa oikeassa alakulmassa olevista nuolista, joten Välimäen peliä voi jännittää lähes reaaliajassa korkean teknologian ansiosta.

Kilpailun kärkiryhmä lähtee kierrokselle vasta klo 20.55 Suomen aikaa. Viaplayn ja V Sport Golfin suora lähetys kisasta alkaa klo 19, mutta tunnelmaan pääsee jo nyt ns. Featured Group -lähetyksen välityksellä.

Tänään Featured Group -lähetyksessä seurataan Rafa Cabrera-Bellon ja Laurie Canterin, Harris Englishin ja Tommy Fleetwoodin sekä Dustin Johnsonin ja David Lipskyn muodostamia parivaljakkoja.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Viaplayltä ja V Sport Golf -kanavalta.

Etsi luettavaa