Hyppää sisältöön

Välimäki aloitti birdiellä – näin seuraat Samin kierrosta lyönti lyönniltä

Sami Välimäki aloitti WGC-uransa birdiellä.

Sami Välimäki aloitti birdiellä, mutta joutui tyytymään neljännellä reiällä bogiin. Kisan kärkeen päivän toiseksi viimeisessä ryhmässä startanneella Välimäellä on viisi lyöntiä.

Sami Välimäki aloitti uransa ensimmäisen WGC-kilpailun loistavasti birdiellä. Hänen avausreikänsä oli The Concession Golf Clubin kymmenes reikä, joka on 375 metriä pitkä par 4.

Kahdelle seuraavalle reiälle 22-vuotias teki parit, mutta neljäs reikä tuotti harmittavasti bogeyn. Hän on neljän reiän jälkeen tuloksessa par, mikä riittää tässä vaiheessa jaettuun 31. sijaan 72 pelaajan joukossa.

Kärkeen suomalaisella on viisi lyöntiä eroa. Kisaa johtavat tässä vaiheessa Australian Wade Ormsby ja Chilen Joaquin Niemann. Kaksikko on tuloksessa -5.

Kisaa voi katsoa suorana Viaplayltä ja V Sport Golf -kanavalta, mutta toistaiseksi Välimäki on vilahtanut ruudussa vain kerran. Tuolloinkin hän oli vain taustalla, kun ohjaaja näytti nauhalta Bubba Watsonin onnistuneen birdie-putin.

Välimäen pelikaverina oleva vasuri on neljän reiän jälkeen yhden alle parin tuloksessa.

Välimäen edesottamuksia voi seurata kuitenkin lyönti lyönniltä PGA Tourin tulospalvelussa. Tässä ohjeet, kuinka seuraat Välimäen kierrosta lähes reaaliajassa:

  1. Klikkaa tästä PGA Tourin tulospalveluun.
  2. Skrollaa alaspäin Sami Välimäen nimen kohdalle ja klikkaa sitä. 
  3. Valitse reikä, jolla Välimäki parhaillaan pelaa. Selaimeen avautuu väyläkartta reiästä, johon lyönnit ilmestyvät lyhyine seliteteksteineen.
  4. Kun klikkaat 3D-kuvaketta, saat vielä tarkemman näkymän valitun pelaajan lyönneistä.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Viaplayltä ja V Sport Golf -kanavalta

Etsi luettavaa