Hyppää sisältöön

Välimäelle toinen perättäinen bogiton kierros – Korhonen jatkaa parhaana suomalaisena

Sami Välimäki tähyää nousua viikonloppuna.

Sami Välimäki on onnistunut pitämään bogit nollassa, mutta ei ole pystynyt osallistumaan Dubain birdie-juhliin. Viikonloppuna hän lähtee hakemaan nousua.

Sami Välimäki pelasi jo toisen perättäisen bogittoman kierroksen Golf in Dubai -kisassa ja paransi tulostaan eilisestä kahdella lyönnillä. Silti nokialaisen sijoitus on toisen kierroksen ollessa vielä kesken vasta jaettu 35:s.

Syynä on kisan äärimmäisen kova tulostaso, johon Välimäki ei ole aivan kyennyt vastaamaan. Birdiejä Välimäki on tehnyt yhteensä kuusi. Hän on tuloksellaan kuusi alle parin (70-68) kahdeksan lyöntiä kisan kärjessä olevaa Ross Fisheriä (-14) perässä.

Fisher ja Välimäki ovat ainoat pelaajat, jotka ovat onnistuneet selvittämään kaksi ensimmäistä kierrosta alle parin.

Eilisen kierroksen jälkeen Välimäki valitteli sitä, että lähestymislyönneissä mitat eivät olleet kohdallaan. Tänään lähestymiset toimivat, mutta putit eivät uponneet.

”Tänään oli paljon paikkoja mutta en saanut putteria kuumaksi. Viikonloppuna samanlaista peliä ja vähän parempaa puttaamista, niin hyvää nousua luvassa”, Välimäki kertoi GoGolfille.

Kisan parhaan suomalaisena jatkaa Mikko Korhonen, joka on toisen kierroksen ollessa vielä kesken jaetulla 15. sijalle. Eilen tuloksen 66 tehnyt Korhonen käytti tänään kierroksellaan 69 lyöntiä. Yhteistuloksella -9 hän on vain viisi lyöntiä Fisheriä perässä.

Tapio Pulkkanen jatkaa myös hyvissä asemissa. Hän jakaa kahdeksan alle parin (67-69) tuloksellaan 21:tä sijaa.

Kalle Samooja on pelannut toista kierrostaan kolme reikää ja on yhteistuloksessa +2. Ennustettu cut-raja on tässä vaiheessa tuloksessa -2, mutta todennäköisesti se tulee tuosta paranemaan ainakin lyönnillä.

Turkulaisen pitää siis löytää uusi vaihde jatkaakseen kisaa viikonvaihteessa.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa