Hyppää sisältöön

Väisänen ja Välimäki kärkikamppailussa Alastarossa

Linus Väisänen pelaa voitosta Alastarossa.

Jarand Ekeland Arnøyn johtaa tuloksella Timberwise Finnish Openia ennen huomista päätöskierrosta. Jaetulla kuudennella sijalla olevat Linus Väisänen ja Sami Välimäki jahtaavat häntä kolmen lyönnin päässä. 

Norjalainen Jarand Ekeland Arnøy -8 (68-68) oli tyytyväinen suorituksiinsa ja jakoi kiitosta Alastaron huippukuntoiselle kentälle. Arnøy analysoi huippuvireensä johtuneen tarkoista avauslyönneistä, joista Alastaro Golfin kentällä todella on hyötyä.

”Alastaron kenttä sopii minulle, sillä minulla on itsevarma olo lyödä draiveja, vaikka väylät ovat kapeita. Tapahtumassa ylipäätään on hyvä tunnelma ja huomenna lähden jatkamaan peliä samoilla otteilla. Toivottavasti se riittää voittoon”, Arnøy sanoi Golfliiton tiedotteessa.

Suomalaisonnistujia tänään olivat Linus Väisänen (68-71) ja Sami Välimäki (69-70), jotka eivät ole ulkona voittotaistelusta. Myös Antti Ahokkaalla (73-68) on onnistuessaan mahdollista nousta kärkikahinoihin huomenna. Ahokas paransi tänään sijoitustaan peräti 36 sijaa ja on nyt sijalla 13.

Väisäsen toisen päivän kierrostulos 71 (-1) piti kuitenkin sisällään myös haasteita, sillä hän ei lyönyt palloa hyvin. Siitä huolimatta hän onnistui taistelemaan 15 paria. Väisänen kertoi pelanneensa fiksusti.

”Henkisesti tasainen kierros. Yritin pysyä vahvana, vaikka montaakaan puhdasta golflyöntiä ei kierrokseen mahtunut”, Väisänen sanoi.

Nordic Golf Leaguen rankingissa parhaana suomalaisena sijalla 15. majaileva Väisänen piti voittoa edelleen tavoitteena Timberwise Finnish Openin finaalipäivään lähdettäessä. Valmistautuminen finaaliin alkoi heti toisen kierroksen päätyttyä.

”Palloa pitää käydä vielä hieman lyömässä, että saan kropan toimimaan vielä paremmin huomenna”, Väisänen sanoi.

Päivän kovimmasta kierrostuloksesta vastasi Ruotsin Magnus Carlsson, joka käytti kierrokseen 66 lyöntiä. Kahden päivän yhteistulos -6 oikeuttaa finaalipäivään lähdettäessä jaettuun toiseen sijaan – sijaa jakavat Carlssonin lisäksi ruotsalaiskolmikko Jesper Sandborg (70-68), Anton Wilbertsson (67-71) ja Jesper Kennegård (67-71).

Finaalipäivänä 55 000 euron palkintopotista pääsee osille 50 pelaajaa. Karsintarajan selvittäneistä pelaajista suomalaisia oli 13. Finaalipäivän ensimmäiset lähdöt starttaavat klo 8 ja kärkiryhmä aloittaa kierroksensa klo 9.20.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa