Hyppää sisältöön

Uutuuskohde Gran Canarialla

Joka vuosi ei ole mahdollista tarjota uutta kohdetta Gran Canarialla. Maspalomas, jossa majoitus tapahtuu Kumara-hotellissa ,on yksi meidän talven kiinnostavimpia uutuuksia.

Golf Plaisir on tehnyt jo pitkään yhteistyötä Lopesan-hotelliketjun kanssa, joka omistaa Meloneras Golfin sekä hotellit Baobabin ja Villa del Conden.

Viime vuonna Lopesan-ketju on avannut uudelleen kunnostetun Kumara hotellin ja ottanut myös haltuunsa Maspalomasin ja Anfi Tauron kentät. Tämä on avannut meille uusia mahdollisuuksia sekä majoittumiseen että erilaisiin golfpaketteihin liittyen. 

Lisätietoa Maspalomasista >>

TARJOUS

Säästä jopa 200 €!

Uuden kohteen lanseerauksen lisäksi meillä on tietenkin myös houkutteleva tarjous. Käytä tilaisuus hyväksi ja varaa matka ennen 17. kesäkuuta, jolloin saat alennusta jopa 200 € per henkilö.

Lennämme Finnairin suorilla lennoilla Gran Canarialle.

Lähde tutustumaan Maspalomasiin.

Golf –  valitse green fee -paketti

Peruspakettiimme kuuluu viisi green feetä Maspalomas Golfissa. Vain 30 € / viikko lisämaksusta saat mahdollisuuden pelata Maspalomasin (kolme kertaa) lisäksi yhdet kierrokset Anfi Taurolla ja Melonerasilla. Edestakaiset kuljetukset kentille sekä Anfi Taurolla jaettu golfauto kierrokselle sisältyvät hintaan.

Majoitus Kumara-hotellissa

Hotelli Kumaran oikea nimi on Kumara Serenoa by Lopesan Hotels ja se kuuluu Lopesan-hotelliketjuun, kuten Baobab ja Villa del Conde Meloneras Golfin yhteydessä.

Joitakin merkittäviä eroja näihin kuitenkin on. Esimerkiksi tämä hotelli on huomattavasti pienempi ja siinä on vain 175 huonetta. Hotelli on saanut 4 tähden luokituksen, ja se uudelleen avattiin vuonna 2020 kunnostuksen jälkeen.

Luonnonsuojelualue – Las Dunas de Maspalomas

Kolmen kilometrin pituinen ranta on osittain luonnonsuojelualuetta, jossa on kauniit hiekkadyynit. Melonerasista Playa del Inglésiin ulottuva osuus koostuu useista rannoista, ja kokonaisuus on huomattavasti yli kolme. kilometriä pitkä. Mikä on myös ainutlaatuista on se, että ranta on yli 100 metriä syvä.

Tilaa riittää kaikille niin lapsiperheistä surffareihin ja nudisteihin.

Etsi luettavaa