Hyppää sisältöön

Uutta tietoa Tigerin rattikärystä

Tiger Woods on kärsinyt useista loukkaantumista.

Tiger nukahti rattiin auton moottori käynnissä ja valot päällä. Elimistössä ei ollut viitteitä alkoholista.

Tiger Woodsin rattijuopumuskärystä on tullut uutta tietoa. Poliisiraportin mukaan Woods oli ollut nukahtaneena kuskin paikalla, kun poliisit olivat tulleet paikalla. Hänen autonsa oli käynnissä ja valot päällä.

Raportin mukaan Woods ei ollut tehnyt vastarintaa poliiseille, vaikka tällaisia huhuja oli liikkunut tapauksen jälkeen. 

Sen sijaan Woods oli vastannut poliisin kysymyksiin yhteistyökykyisesti mutta sammaltaen. Hän oli kysynyt poliiseilta, kuinka kaukana hän oli kodistaan ja kertonut ensin olevansa tulossa golfaamasta Los Angelesista. Käry tapahtui hänen kotinurkillaan Floridassa toisella puolella maata.

Myös myöhemmin poliisiasemalla hän oli ollut erittäin unelias, ja hänen oli ollut vaikea pitää silmiään auki, eikä kävelykään meinannut luonnistua.


Hän ei esimerkiksi ollut osunut  sormella nenäänsä.


 

Woods oli myös myöntänyt poliiselle ottaneensa vahvoja reseptilääkkeitä. Puhallustestissä ja virtsakokeessa ei löytynyt näyttöä alkoholinkäytöstä. Kokeet tehtiin poliiisiasemalla sen jälkeen, kun Woods ei ollut läpäissyt poliisin tekemää tienvarsitestiä.

Amerikkaisen TMZ-sivuston mukaan hän ei esimerkiksi ollut osunut  sormella nenäänsä. Testi on tuttu monista amerikkalaisista televisiosarjoista ja elokuvista.

Aiemmin tänään Woods oli julkaissut tiedotteen, jonka mukaan hän ei ollut käyttänyt alkoholia. Tälle saatiin nyt tukea poliisiraportista.

”En tajunnut, että eri tilääkkeillä vaikuttivat minuun niin voimakkaasti”, Woods sanoi myöhemmin tiedotteessaan.

Woods toipuu parhaillaan selkäleikkauksesta, joka hänelle tehtiin jokin aika sitten. Woods on ollut aiemmin vieroitushoidossa kipulääkkeiden vuoksi.

Hänelle on tehty urallaan useita selkä- ja polvileikkauksia. Woodsin oikeudenkäynti pidetään heinäkuussa.

Etsi luettavaa