Hyppää sisältöön

Uusi Hill Side Golf sai konkarin kenttämestariksi: ”Pystymme varmistamaan kentän kunnon nyt ja jatkossa”

Ilkka Kaivosoja kokee Hill Side Golfin mielenkiintoisena haasteena.

Hill Side Golf on saanut uudeksi kenttämestariksi Ilkka Kaivosojan. Hän työskenteli aiemmin Tapiola Golfissa.

Hill Side Golfin pyörittämisestä vastaava HillyBilly Golf on palkannut kenttämestarksi Ilkka Kaivosojan. Hän yksi Suomen kokeneimmista alallaan. Koulutukseltaan Kaivosoja on agrologi, minkä lisäksi hän on suorittanut kenttämestarin erikoisammattitutkinnon.

Aiemmin Kaivosoja on toiminut vastaavissa tehtävissä Tapiola Golfissa, Sea Golf Rönnäsissä, Kurk Golfissa, Vuosaari Golfissa ja Tuusulassa. Lisäksi hän on työskennellyt Golfliitossa kenttäkonsulttina.

”Hill Side Golf on siis kuudes kenttäprojekti minulle. Katson sitä nimenomaan projektina, jonka tarkoituksena on turvata kentän tulevaisuus, saada se uuteen lentoon”, Kaivosoja kirjoittaa kentän kotisivuilla.

Hil Side Golf & Country Club meni aiemmin tänä vuonna konkurssiin. Konkurssipesä vuokrasi kentät Lassi Kiviniemen ja Jyrki Nykäsen perustamalle HillyBilly Golf Oy:lle.

Uusi Hill Side Golf on hinnoitellut pelaamisen varsin huokeaksi, sillä esimerkiksi vuokrapelioikeus kentälle maksaa ainoastaan 495 €. Yritys tosin kertoi aiemmin sivuillaan, että konkurssipesä on myös valmis tukemaan kentän toimintaa, mikäli se ei yllä taloudellisesti kannattavaksi.

Silti talouden kanssa tulee varmasti olemaan tiukkaa, mutta kirjoituksensa perusteella Kaivosoja on varsin luottavainen siitä, että Hill Side Golfin kunto tulee olemaan hyvä myös ensi kaudella.

”On erityisen hienoa, että klubilaiset itse ovat lähteneet varmistamaan kentän tulevaisuuden jatkoa. HillyBilly Golf on saanut runsaasti sitoumuksia, joiden turvin tulevan kauden toiminta pystytään varmistamaan”, Kaivosoja kirjoitti.

”Käytännön kysymyksiä on tietenkin runsaasti, eikä talous ole niistä suinkaan vähäisin. Olemme käyneet kentänhoidon budjettia läpi huolella, ja sillä pystytään varmistamaan kentän kunto nyt ja jatkossa. Kehityskohteiden määrä riippuu pelaajamääristä ja sitä kautta kassavirrasta. Kun taso säilytetään, on siitä tulevaisuudessa hyvä lähteä jälleen eteenpäin.”

Etsi luettavaa