Hyppää sisältöön

Uskomaton video: Hidekin pallo päätyi katsojan paidan sisään – näin peliä jatkettiin

Hideki Matsuyaman avaus päätyi varsin eriskummalliseen paikkaan.

Tiedätkö, miten vapaudutaan tilanteesta, kun pallo päätyy kentällä toisen ihmisen paidan sisään? Lue juttu, niin tiedät.

New Jerseyssä käynnissä oleva Northern Trust kilpailu pelataan loppuun kurjan sään vuoksi vasta tänään, kun sunnuntaina pelaajia ei voitu lähettää matkaan lainkaan.

Aiemmin kisassa nähtiin varsin eriskummallinen tilanne, kun japanilaisen huippupelaajan Hideki Matsuyaman avaus pomppi katsojan paidan sisään.

Pallo otti ensin voimakkaan pompun todennäköisesti tiestä ja sen jälkeen toisen tai kolmannen kimmokkeen jälkeen osui katsojan polveen ja kieri tämän paidan sisään.

Katsoja odotti kiltisti paikallaan Hideki Matsyaman tulemista paikalle, jonka jälkeen Masters-voittaja vapautui tilanteesta ilman rangaistusta. Hän merkkasi tiillä kohdan, jossa katsoja seisoi pallon kanssa.

Koska katsoja seisoi päällystetyllä tiellä, hän pystyi vapautumaan siitä vielä ilman penaltia kiinteän haitan säännön mukaisesti eli vapautumisalue muodostuu mailan mitan päässä lähimmästä vapauttavasta paikasta, joka ei ole lähempänä reikää.

Katso video eriskummallisesta tapauksesta:

Matsuyama on kisassa kolmen kierroksen jälkeen sijalla 40 tuloksellaan -6. Kärjessä ovat Australian Cameron Smith ja Espanjan Jon Rahm 10 lyöntiä paremmalla tuloksella.

Kisan lähdöt ovat tänäänkin olleet myöhässä. Kilpailua pyritään jatkamaan klo 18.30 Suomen aikaa.

Tulospalvelu 

Etsi luettavaa