Hyppää sisältöön

Uskomaton holari PGA Tourilla – pallo meni ykkösellä reikään, mutta kukaan ei huomannut mitään

Greyson Sigg onnistui tekemään holarin kolmannella kierroksella Meksikossa pelatussa PGA Tourin kisassa. KUVA: GETTY IMAGES

Greyson Higgs teki hole-in-onen, mutta ehti käydä kaikessa rauhassa puuteroimassa nenäänsä, ennen kuin sai itse tietää koko asiasta.

Meksikossa pelatussa World Wide Technologies -kilpailussa tehtiin kolmantena päivän kaksi holaria, joista toinen oli perin erikoinen.

Kukaan pelaajista tai caddieistä ei nimittäin huomannut lainkaan, että Greyson Siggin lyömä pallo oli mennyt ensimmäisellä lyönnillä reikään kymmenennellä reiällä.

Sigg itse piipahti vielä lyönnin jälkeen wc:ssä ja iloinen totuus paljastui vasta sen jälkeen, kun peliseurue oli päässyt viheriölle, eikä palloa näkynyt missään.

Sigg oli tapahtuneesta tietysti ihmeissään.

”Kukaan meistä ei nähnyt (sitä), joten kukaan ei reagoinut mitenkään. Kun tulin wc:stä, yleisö onnitteli hienosta lyönnistä ja hole-in-onesta”, Sigg kertoi kierroksen jälkeen.

Kuten alla olevalta videolta voi nähdä, holari oli tyylipuhdas suoritus. Rautaseiskalla lyöty pallo tuli viheriöllä alas, otti pari pomppua ja painui maan alle.

Päivän toisessa holarissa onnistui muuten Seamus Power, joka sijoittui kisassa lopulta jaetulle kolmannelle sijalle.

Power johtaa FedEx Cupia seitsemän kilpailun jälkeen.

Etsi luettavaa