Hyppää sisältöön

US Open -häirikön letkeä svingi paljasti, ettei kentälle juossut mies pidellyt ensimmäistä kertaa mailaa kädessään

Häirikkö napattiin kiinni vajaassa minuutissa. Sitä ennen hän oli ehtinyt lyödä palloa ja väistellä hetken aikaa poliiseja.

Bryson DeChambeau ja Scottie Scheffler tekivät US Openin päätöspäivänä tuplabogeyn samalla reiälle, jossa häirikkö oli juossut kentälle ja esitellyt kaunista svingiään.

Häirikkö iski sunnuntaina Torrey Pinesissa, kun US Openin ratkaisuhetket olivat käsillä ja Bryson DeChambeau sekä Scottie Scheffler olivat pelaamassa 13. reikää. Viuhahtajaksi miestä ei voi kutsua, sillä hän ei ollut tekohetkellä alasti.

Sateenkaariviittaan pukeutunut mies juoksi väylälle kädessään maila ja pallo, jonka hän heitti maahan. Televisiossa ohjaaja vaihtoi tämän jälkeen kuvan toisaalle, mutta nyt sosiaalisessa mediassa leviää videoita miehen suorituksesta.

Häirikön toiminta eteni seuraavaksi seuraavasti: otettuaan muutaman harjoitussvingin, hän haki rentoutta kroppaan kiemurtelevilla tanssiliikkeillä.

Samaan aikaan häntä kuitenkin lähestyi useita turvamiehiä eri suunnasta. Häirikön ajoitus oli kuitenkin kunnossa, sillä hän ehti kuin ehtikin lyödä palloa, ennen kuin pinkaisi karkuun järjestyksenvalvojilta ja poliiseilta.

Pakomatkasta tuli kuitenkin selvästi lyhyempi kuin miehen lyönnistä, joka herätti ihastusta sosiaalisessa mediassa. Silkkisen pehmeä, kehui eräs videota kommentoinut.

Ja kieltämättä näki, ettei mies pidellyt mailaa ensimmäistä kertaa maila käsissään.

Pakomatka päättyi lopulta amerikkalaisesta jalkapallosta tuttuun taklaukseen, jonka suoritti golfautolla paikalle hurauttanut poliisi. DeChambeau ja Scheffler seuraavat taustalla kiinnostuneina tapahtumia.

Molemmat miehet tekivät kyseiselle reiälle tuplabogin.

Etsi luettavaa