Hyppää sisältöön

Ursula Wikströmin kuuma startti Pattayn kisaan: ”Tuntui kuin olisin ollut saunassa koko ajan”

Ursula Wikström paransi edellisviikon avauskierroksen tulostaan kahdella ja kiilasi kärkikymmenikköön Siam Country Clubin Waterside Coursella. KUVA: GETTY IMAGES

Ursula Wikströmin kierrostulos (66,-6) tuotti hänelle keskiviikkona 13 pistettä ja kahdeksannen sijan LET:n ja Asian Tourin yhteiskisassa .

USA:n Sihwan Kim (+22) keräsi eniten pisteitä Trust Golf Asian Mixed Stableford Cupissa keskiviikkona.

Läpimurtoa urallaan jo toistakymmentä vuotta ammattilaiskiertueilla hakenut Kim teki kierroksellaan yhdeksän birdietä, yhden bogeyn, sekä viiden pisteen arvoisen eaglen viimeisellä viheriöllä.

Kierrostulos 62,-10 tuotti seitsemän pistettä enemmän kuin hänen lähimmillä haastajillaan on.

Ursula Wikström (66,-6) on vain yhden birdien päässä kakkostilasta kahdeksantena. Hän jakaa kahden thaimaalaispelaajan kanssa parhaan naisen ykköstilaa.

”Olosuhteet olivat helpot, sillä tuulta ei ollut. Lisäksi viheriöt ja väylät olivat pehmeitä. Haasteita täällä tulee jokaisella kierroksella siitä, että tuntuu kuin olisi jatkuvasti saunassa. Minä tein paljon birdejä (7) joten olen onnellinen”, Wikström ynnäili tuntemuksiaan.

Meneillään olevassa kisassa lyönnit muutetaan pisteiksi. Albatrossista saa kahdeksan pistettä, eaglesta viisi ja birdiestä kaksi.

Par ei lisää eikä vähennä pisteitä. Bogeysta pelaajan saldosta lähtee yksi piste, tuplasta tai sitä suuremmmasta kolme pistettä.

Edellisen viikon kisan tavoin miehet ja naiset pelaavat samassa sarjassa yhteensä 750 000 dollarin potista.

Muista suomalaisista eniten pisteitä avauskierroksensa loppuun pelanneista on Tiia Koivistolla (1) ja Sanna Nuutisella (0). Janne Kasken (-1) saldo on miinuksella.

Ukkosen aiheuttaman tauon vuoksi Noora Komulaisen (+2), Emilia Tukiaisen (+2) ja Krista Bakkerin (-3) kierrokset jäivät kesken.

Neljän kierroksen mittainen kilpailu jatkuu varhain torstaiaamuna Suomen aikaa.


MAINOS. DP World Tour ja LPGA on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplaystä. Tästä palveluun >>

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport kanavat näyttävät torstain tapahtumia suorana kello 10.00-14.00

Tulospalvelu

Etsi luettavaa