Hyppää sisältöön

Ursula Wikström ja kolme muuta suomalaista jatkoon Espanjassa

Unski otti komean sijoituksen LET:in suurkisassa Skotlannissa

Ursula Wikström pelasi vahvasti toisena päivänä nousten kympin joukkoon Ladies European Tour-kisassa Espanjassa. Hän on yksi neljästä suomalaisista jatkoonmenijöistä.

Ursula Wikströmin vakuuttava kierrostulos 67 takasi paikan kahdelle seuraavalle päivälle. Wikström on yhteistuloksessa seitsemän alle parin, ja toisen päivän kierrosten ollessa kesken sijalla 7.

Wikström teki kierroksellaan kaiken kaikkiaan viisi birdietä ja yhden eaglen. Bogeja merkattiin korttiin vain kaksi.

Päivä Club de Golf Guadalminan kentällä oli suomalaisittain muutenkin ilahduttava. Sekä Sanna Nuutinen, Krista Bakker että Elina Nummenpää onnistuivat kierroksissaan ja ovat raivaamassa tietään niin ikään kahdelle viimeiselle päivälle.

Parhaiten kolmikosta pelasi Nuutinen, joka löi taululle 70 lyönnin kierroksen tehtaillen kolme birdietä ja vain yhden bogin.

Wikström on kilpailua johtavaa britti Georgia Hallia perässä viisi lyöntiä. Myös Hall pelasi ”Unskin” tavoin toisen päivän kierroksensa viisi alle parin. 

Huhtikuussa 21-vuotta täyttänyt Hall on pelaamassa vahvaa kautta. Viimeisestä kuudesta osakilpailusta englantilaisella on peräti viisi top10- sijoitusta. Kiertueen rankingissa hän on tällä hetkellä kolmantena.

 

Kilpailuseuranta

Etsi luettavaa