Ursula Wikström golffasi hienoon voittoon Hillsidessa

Unski otti komean sijoituksen LET:in suurkisassa Skotlannissa

Ursula Wikström nousi kärkiryhmän takaa ja nappasi jäätävällä finaalipäivän kierroksellaan(66) ykköstilan. Sanna Nuutinen säesti vahvaa suomalaispanosta sijoittuen jaetulle toiselle sijalle.

Kärjestä Evli Ladies Finnish Openin finaalipäivään lähtenyt Laura Sanchez Zuluaga romahti pahasti päätöspäivänä. Kolumbialainen kiersi Hillside Golf-kentän tulokseen neljä yli parin ja tippui tuloslistalla lopulta jaetulle kahdeksannelle sijalle.

Kärkiryhmän takaa lähtenyt Ursula Wikström(-9) oli Zuluagaa ennen finaalikierrosta kolme lyöntiä perässä, mutta loistavasti sujuneen takalenkin ansiosta Golf Talmaa edustava Wikström kuroi eron hetkessä umpeen ja nousi kilpailun voittajaksi kahden lyönnin erolla ennen mainiosti pelannutta Keimola Golfin Sanna Nuutista(-7) ja britti Charlotte Thompsonia(-7).

Wikströmin kierros sisälsi kaiken kaikkiaan vain yhden bogeyn ja peräti neljä birdietä, kruununa kakun päälle vielä 13. reiällä syntynyt eagle.

Erinomaisissa sääolosuhteissa käyty finaalipäivä piti tulostason erittäin hyvänä, sillä top20 sijoittuneista naispelaajista vain kolme pelasi kentän yli parin. Kahdenkymmenen parhaan joukkoon suomalaisista ylsivät Anna Backman(-2), Noora Tamminen(-1) sekä Ellinoora Moisio(-1).