Hyppää sisältöön

Ursula Wikströmillä korona – tartunta paljastui kisapaikalla tehdyssä testissä

Ursula Wikströmistä tuli ensimmäinen suomalainen huippugolfari

Tiistaina koettiin shokkiuutinen, kun Ursula Wikströmin sai koronatestistä positiivisen tuloksen. Testi tehtiin kisapaikalla ja Wikström on nyt karanteenissa. Karanteenin vuoksi kausi on ohi myös Noora Komulaisella, joka kertoi altistuneensa virukselle matkustaessaan kisapaikalle.

Ursula Wikström on joutunut vetäytymään pois Dubaissa pelattavasta Ladies European Tour -kilpailusta koronatartunnan vuoksi. Wikström tiedotti asiasta Instagram-sivuillaan hetki sitten.

Hänen piti olla mukana kilpailussa, johon pääsee mukaan ainoastaan 56 pelaajaa, mutta sairastumisen jälkeen nimi poistui osanottajalistalta.

Wikström kertoi, että hän sai positiivisen testituloksen kisapaikalla.

”Tunnen oloni normaaliksi, eikä minulla ole ollut tautiin viittaavia oireita. Jäljitys altistumisia kohtaan on käynnissä ja olen nyt karanteenissa”, Wikström kirjoitti lausunnossaan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön ursula wikström (@ursulawikstrom) jakama julkaisu Marras 3, 2020 kello 5.48 PST

Ladies European Touria on Dubain-kisan jälkeen jäljellä vielä kaksi turnausta Saudi-Arabiassa. Ne pelataan ensi ja seuraavalla viikolla, ja Wikström jää päivityksensä perusteella pois myös näistä rahakkaista kilpailuista.

Kilpailuista joutuu vetäytymään myös Noora Komulainen, joka oli Dubain-kisassa toisella varasijalla. Komulainen tiedotti, että hän on altistunut tartunnalle ja joutunut 14 päivän karanteeniin Dubaissa.

”Joudun vetäytymään tulevista kilpailuista sekä täällä Dubaissa että Saudeissa. Olen altistunut koronapositiivisen pelaajan kanssa matkustaessa”, Komulainen päivitti Facebookiin

”Oma testini oli negatiivinen, mutta joudun jäädä 14 päivän karanteeniin tänne Dubaihin. Toivon, että tällä viikolla positiivisen testin testanneet parantuvat pian ja me muutkaan altistuneet ei sairastuttaisi”, hän kirjoitti.

Näin ollen huomenna alkavaan Dubain-kisaan osallistuu Suomesta ainoastaan Sanna Nuutinen, joka on kiertueen rankingissa yhdeksäntenä ennen kolmea viimeistä kilpailua.

Etsi luettavaa