Hyppää sisältöön

Ursula Wikström tähyää kärkisijoille Espanjassa

Ursula Wikstöm ahersi Espanjan avoimissa lauantaina 28 reikää yhteensä kuusi alle parin

Ursula Wikstömin (71,-1) lisäksi Noora Komulainen (72,par), Krista Bakker (72,par) ja Sanna Nuutinen(74,+2) lähtevät perjantain toiselle kierrokselle Aloha Golf CLubilla cut-rajan oikealta puolelta.

Ursula Wikström, Noora Komulainen ja Sanna Nuutinen ovat LET:n pistelistan sijoilla 20-28 varsin lähellä toisiaan ennen meneilläään olevaa Spanish Openia ja Kenian kisaa.

Torstaina Wikström aloitti parhaiten, eroa johdossa olevaan Saksan Olivia Cowaniiin on kuusi lyöntiä, seitsemänteen sijaan on matkaa kaksi lyöntiä. Neljän kierroksen kisa antaa kaikki mahdollisuudet koviin nousuihin myös Komulaiselle, Bakkerille sekä Sanna Nuutiselle. Mukana on 96 pelaajaa, joista nimekkäimmät edellisvuoden voittaja Anne Van Damme, sekä USA:n pippurinen Christina Kim.

Wikströmillä on 15:sta kisastaan vain yksi sijoitus kärkikymmenikköön (4.), runsaimmat pisteensä sekä suurimman shekin hän sai Scottish Openin 20:sta sijasta.

Noora Komulaisen parhaat sijoitukset ovat kymmenes, 11:s ja 12:s. Sanna Nuutinen on ollut kauden toisella puoliskolla terävin, LET:lta hänellä on toinen ja kolmas sija (yhteiskisa LETAS) jo plakkarissa.

Aurinkorannikolla jaetaan sievoinen summa rahaa (300 000) sekä paljon pisteitä. Kolmikko Wikström, Komulainen, Nuutinen käy kesäkuuulle asti myös tiukkaa kisaa maksimissaan kahdesta olympiapaikasta. LET:lle tyypillisellä tavalla kauden 2020 kilpailuohjelmaa ei ole vielä julkistettu. Oletettavaa on, että vuoden alkupuoliskon kisakalenterissa ei  Tukholman Scandinavian Mixed-kisaa lukuunottamatta montaa merkittävää  ole. Espanjan sekä Kenian kisojen painoarvo suomalaisten keskinäisessä taistossa on varsin merkittävä.

Suomalaisten starttiajat perjantaina Aloha Golf Clubilla Marbellassa:

Sanna Nuutinen 10.25

Ursula Wikström 13.10

Noora Komulainen 13.20

Krista Bakker 14.10

Tulosseuranta

Etsi luettavaa