Hyppää sisältöön

Ursula Wikström kurkkii kärkikymmenikköön Pohjois-Irlannissa – viisi lyöntiä toiseen sijaan

Ursula Wikström pelaa seuraavilla viikoilla isoissa kisoissa Espanjassa ja Skotlannissa

Wikströmin (-5) lisäksi Galgorm Castle Golf Clubilla pelaavat kaksi viimeistä kierrosta Tiia Koivisto (-3) ja Elina Nummenpää (par).

LET:n ja LPGA:n yhteiskilpailussa USA:n Emma Talley (-13) on pienellä karkumatkalla ennen maannaistaan Jennifer Kupchoa (-10) ja Korean Chella Choita (-10).

Ursula Wikström teki avauspäivänä  Massereene Golf Clubilla tuloksen (70,-2), perjantain tulos  (70,-3) kisan pääkentällä Galgorm Castle Golf Clubilla nosti hänet 12:ksi 144: varsin kovatasoisen kahden kiertueen pelaajan keskuuudessa.

Eurooppalaisista Wikström jakaa neljättä sijaa, omaten erittäin hyvät mahdollisuudet nousta viikonloppuna kärkikymmenikköön urallaan jo 28:n kerran. Kakkostiloja on plakkarissa jo kahdeksan, joista kaksi kuluvalla kaudella.

Tiia Koivisto (-3) lähtee lauantain kierrokselle sijalta 26.s, Elina Nummenpää (par) on 50:s.
Karina Kukkonen sekä Krista Bakker karsiutuivat.

Pääkaupunkiseudulla kesäkauden asuva, ja EGS:n kentällä enimmäkseen harjoitteleva Thaimaan Atthaya Thitikul on vankassa johdossa LET:n pistelistalla.
Meneillään olevassa kisassa hän on seitsemäntenä, ja lisää johtoaan ainakin toisena olevaan Sanna Nuutiseen, jolta jää olympialaisten takia väliin myös seuraavan viikon Espanjan kisa.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät kolmannen päivän suorana kello 16.30-21.30
Ursula Wikström (14.44) saanee ruutuaikaa, mikäli peli sujuu kahden ensimmäisen päivän tahtiin.

 Tulospalvelu

Etsi luettavaa