Hyppää sisältöön

Ursula Wikström haastaa LET:n ja LPGA:n tähdet Pohjois-Irlannissa

Ursula Wikströmillä on ohjelmassaan kivikovat kisat Pohjois-Irlannissa ja Espanjassa
Ursula Wikströmin kauden paras sijoitus on ennen sunnuntaita vaatimattomasti 39. KUVA: LET

Naisten pääkiertueiden yhteiskilpailun kanssa samoilla kentillä pelataan ET:n kisa, jossa suomalaisista on mukana Janne Kaske.

Naisten olympiagolf ei pysäytä LET:n kisaohjelmaa, ei myöskään Solheim Cupin karsintaa.
Torstaina käynnistyvässä ISPS Handa World Invitationalissa jaetaan palkintorahaa noin 1,25 miljoonaa euroa. 
Mukana on 144 pelaajaa, joista osa osa LPGA:lta, jonka osakilpailu Galgorm Castle Golf Clubin järjestämä kisa on .

Kahdella kentällä järjestetään samanaikaisesti miehille oma ET:n kisa. Suosikkeja tasoltaan vain keskinkertaisessa pelaajakatraassa ovat Andy Sullivan, Justin Harding ja John Catlin.

Naisten kisan ykkössuosikki on edellisviikolla Evian Championshipissa viidenneksi itsensä pelannut Atthaya Thitikul, joka ei Thaimaan edustajana Tokion kisoihin mahtunut.
Suomalaisista ovat mukana Gant Ladies Openissa kakkostilaa jakanut Ursula Wikström, Tiia Koivisto, Krista Bakker, Elina Nummenpää sekä Karina Kukkonen.

Atthaya Thitikul on noussut maailmanlistalla sijalle 61:s

Atthaya Thitikul on noussut maailmanlistalla sijalle 61:s

LADIES EUROPEAN TOUR

Mukana on myös liuta eurooppalaisia LPGA:n pelaajia ja LET:n kykyjä, jotka jahtaavat paitsi kisan voittoa, myös nousua Solheim Cupin karsinnassa kahden ensimmäisen joukkoon.
Olympialaisissa  Sanna Nuutisen tavoin pelaava Emily Kristen Pedersen on selkeä ykkönen listalla. Nuutinen on  toisena vain piirun verran edellä viimeiset viikot vihkoon pelanneen Alice Heysonin edellä.

Toisen ja kolmannen sijan välinen ero lopullisella pistelistalla muodostunee ratkaisevaksi, sillä kuusi villiä korttia mennevät LPGA:n pistelistan ja maailmanlistan perusteella parhaiten pärjänneille.  

Nuutiselta jää väliin myös seuraavan viikon Aramco  Team Series -kisa, jossa on reilusti pisteitä jaossa. Sotograndessa Espanjan Aurinkorannikolla pelattavaan kisaan tulevalla viikolla suomalaisista mahtuvat mukaan varmuudella Wikström, Koivisto, Bakker ja Kukkonen.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät naisten peliä kisan LPGA-statuksen johdosta torstaina ja perjantaina kello 16.00-21.30

Tulospalvelu, naiset

Tulospalvelu, miehet

Etsi luettavaa