Hyppää sisältöön

Ukkostauko tuli pahaan aikaan – Linda Osalalla salama-alku

Linda Osala pelasi viisi reikää kuusi alle parin, ennen kuin kilpailu keskeytettiin pariksi tunniksi ukkosen uhan takia. KUVA: TOMI NATRI

Linda Osala pelasi kahdeksan ensimmäistä reikää peräti kuusi alle parin. Myös suomalaisamatöörit aloittivat LET-kisan erinomaisesti.

Linda Osala aloitti jäätävän hyvin torstaina käynnistyneen Ladies Open by Pickala Rock Resort -kilpailun. Torniolaislähtöinen pelaaja pelasi kahdeksan ensimmäistä reikää peräti kuusi alle parin, kunnes kilpailu keskeytyi ukkosuhan takia.

Osala aloitti kierroksen Pickalan Parkin kymppireiältä ja teki kolme perättäistä paria. Sen jälkeen alkoi tapahtua. Hän teki kolme perättäistä birdieä, joita seurasi eagle 16. reiälle, joka on noin 480 metriä pitkä par 5. Birdie syntyi myös vaikealle 17. reiälle, joka on 330 metriä pitkä, kapea par 4.

Sen jälkeen ukkosen uhka iski Pickalan ylle. Tuomarit töräyttivät torviin ja kilpailu keskeytyi. Vielä kahden aikaan iltapäivällä pelaajia ei ollut laskettu takaisin pelaamaan.

JP Salakari töräytti torvea ja kilpailu keskeytettiin ukkosen uhan takia. KUVA: TOMI NATRI
Linda Osalalla ei ollut pitkä matka kävellä takaisin klubille keskeytyksen jälkeen, sillä hän ehti pelata 17. reiän loppuun. KUVA: TOMI NATRI

Osala johti tässä vaiheessa kilpailua lyönnillä. Toista sijaa jakaa tuloksessa -5 kolme pelaajaa: Lauren Taylor, Annabelle Dimmock ja Anna Magnusson.

Amatöörit aloittivat erinomaisesti

Suomalaisittain erinomaisesti kilpailun aloitti myös amatööri Katri Bakker, joka oli 13. reiän jälkeen tuloksessa neljä alle parin, mikä riitti jaettuun viidenteen sijaan.

Kympin sakkiin mahtui myös toinen amatööri Krista Junkkari, joka oli kaksi alle parin tuloksessa ja jaetulla kahdeksannella sijalla. Suomalaisamatöörien erinomaista panosta täydentää tässä vaiheessa Henni Mustonen, joka oli ehtinyt pelata 14 reikää loppuun ennen ukkostaukoa.

Mustonen on tuloksessa -1 ja jaetulla 17. sijalla.

Suomalaisten startti on erinomainen siinäkin mielessä, että etukäteen kovimmat kotimaiset pelurit eivät ole vielä edes startanneet kilpailuun.

Muun muassa Sanna Nuutinen, Tiia Koivisto, Ursula Wikström ja Noora Komulainen joutuvat odottamaan lähtövuoroaan vielä jonkin aikaa, sillä aamupäivän starttaajat lähetetään jatkamaan omaa kierrostaan klo 14.40.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa