Hyppää sisältöön

Tyrrell Hatton johtaa tasaista joukkoa

Tyrrell Hatton oli huikeassa vireessä harjoituskierroksella.

Mitä vain voi tapahtua huomenna, sillä iso nippu pelaajia taistelee huomenna voitosta Abu Dhabissa.

Abu Dhabissa nähdään huomenna jännittävä päätöspäivä, sillä voitosta taistelee huikea määrä pelaajia. Neljän lyönnin sisällä kärjestä on peräti 21 pelaajaa ja kahden lyönnin päässä 11.

Ykkössijalla kolmen kierroksen jälkeen on kuitenkin yksi mies: Tyrrell Hatton. Nuori englantilainen jatkoi tasaisia esityksiään ja on yhteistuloksessa -13 (67-68-68).

Hatton oli vreieessä etenkin takaysin alkupuoliskolla. Lisäksi hän onnistui tekemään birdien päätösreiälle.

Viisi miestä jakaa kakkossijaa

Hattonin takana on tunkua, sillä kakkossijaa lyönnin päässä kärjestä jakaa peräti viisi pelaajaa. Heidän joukossaan on muun muassa Dustin JohnsonMartin Kaymer ja Pablo Larrazabal, joka nousi tulokseen 12 alle parin upotettuaan 18. reiällä tällaisen monsteriputin.

 Johnson puolestaan vastasi tänään päivän parhaasta tuloksesta. Maailmanlistan kolmonen räväytti taululle tuloksen 64. Amerikkalainen onnistui tänään myös viheriöllä.

Avauskierroksen jälkeen kisaa johtanut Henrik Stenson on tuloksessa -10 (64-71-71). Samassa tuloksessa on myös Alex Noren. Heillä on matkaa kolme lyöntiä Hattoniin. 

Korhosen lähestymiset vinoja

Mikko Korhosella ei ollut tänään paras päivä. Hän ylitti parin lyönnillä on nyt yhteistuloksessa -3. Se riittää jaettuun 57. sijaan. Korhonen tuskaili etenkin rautapelinsä kanssa.

”Aika vaikeaa oli. Draivasin paremmin kuin eilen, mutta rautalyönnit olivat sitten jossain aivan muualla koko ajan. Pari lähti 30 metriä vasemmalle kohteesta”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

”Eli birdiepaikkoja oli todella vähän. Vastaavasti hyviä par-pelastuksia tuli tehtyä monta. Usko oli kyllä jo koetuksella. Täytyy mennä kärsivällisenä huomiseen ja ottaa, mitä vastaan tulee.”

Tässä Mikko Korhosen videohaastattelu kierroksen jälkeen.

Seuraa kilpailua Viasat Golf -kanavalta tai Viaplay-palvelusta

 

Etsi luettavaa