Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : GoGolf Shop

Tutustu GoGolf Play+:aan – uusi kuukausimaksullinen golfpalvelu on iso edistysaskel tavassa harrastaa golfia

GoGolf Play+ tarjoaa pelaajille mahdollisuuden valita itselleen juuri sopivan tavan harrastaa golfia.

GoGolf Play+ -pelioikeus on suuri harppaus eteenpäin tavassa harrastaa golfia, sillä se mahdollistaa juuri itselleen sopivan golfpaketin kokoamisen.

Arvoisa golfin harrastaja, meillä on teille iloisia uutisia: GoGolf on julkaissut kätevän golfpalvelun, jossa voi koota itselleen sopivan tavan harrastaa golfia ja hoitaa maksut kätevästi joko kuukausiveloituksena tai perinteisesti kertamaksuna.

Palvelun nimi on GoGolf Play+, ja se löytyy osoitteessa play.gogolf.fi.

GoGolf Play+ eroaa tavallisesta GoGolf Play -pelioikeudesta siinä, että sen avulla golfari voi koota juuri itselleen sopivan kuukausiveloitteisen palvelun. Pakettiin voi kuulua pelioikeuden lisäksi esimerkiksi green feetä eri kentille, harjoittelua ja sarjalippuja golfauton vuokraamiseksi. Pelaaja sitoutuu palvelussa 12 kuukauden tilausjaksoon.

Uutta on myös se, että GoGolf Play+:ssa voi valita vain yhden golfkentän usean sijasta. Tämän päälle sitten ruksataan halutessaan pelioikeuksia muille GoGolf-kentille. Ainoastaan pelioikeus Kurk Golfiin ja Hills by GoGolfiin on niputettu yhteen.

GoGolf Play+ on erittäin helppokäyttöinen nettisovellus, jossa kesän pelien järjestäminen hoituu muutamalla klikkauksella.

Käy kokeilemassa palvelua ja astu golfin uuteen aikakauteen.

Näin GoGolf Play+ toimii

  1. Ensimmäisessä vaiheessa valitaan itselleen suosikki- tai kotikenttä. Esimerkiksi jos valitsee Peuramaa Golfin, hinta on 60 € kuukaudessa. Mikäli valitsee Hills by GoGolfin tai Kurk Golfin (65 € / kk), sisältyy kuukausimaksuun pelioikeus kummallekin GoGolf-kentälle.

  2. Suosikkikentän jälkeen palvelu kysyy, missä muualla pelaaja haluaa pelata. Kuukausimaksuun lisättävä hinta on nähtävissä golfkentän nimen perässä. Mikäli haluaa pelata vain suosikkikentälläsi, jätetään tämä kohta tyhjäksi.

  3. Kolmannessa vaiheessa on optiona valita ns. fast track -varausoikeus Kurk Golfiin ja Hills by GoGolfiin, joka mahdollistaa ajan varaamisen jopa 15 vuorokautta etukäteen. Peuramaalle, Vuosaari Linksiin ja St. Laurence Golfiin ei fast track -varausoikeutta voi valita.

  4. Pelaamisen lisäksi golfia kannattaa myös harjoitella, joten neljännellä askeleella päätetään kesän ja/tai talven treenipaketeista. Tässä kohtaa voi valita esimerkiksi vapaan käyttöoikeuden sekä GoGolf Rangeille ja GoGolf Loungen lyöntipaikoille ja lähipelialueelle tai sitten esimerkiksi 10 koria palloa rangeille.

  5. Viidennessä vaiheessa GoGolf Play+:ssa voi valita muita palveluita, kuten sarjakortin golfauton käyttöön, green feetä eri kentille tai vaikkapa Isosaari Golf & Yacht Clubin jäsenyyden.

  6. Lopuksi on edessä enää valinta siitä, haluaako palvelun maksaa kuukausittain tai kertamaksuna. Mikäli valitsee kuukausimaksun, kannattaa huomioida, että GoGolf Play+:ssa palveluun sitoudutaan 12 kuukaudeksi. Jos taas maksaa kertamaksulla, saa tästä pienen rahallisen edun.

Etsi luettavaa