Hyppää sisältöön

Turun Hirvensalon Golfin range avautui perjantaina – kentälle pääsee pääsiäisenä

Hirvensalon Golf sijaitsee vain 5

GoGolfin omistukseen siirtyneessä golfkeskuksessa aloitti toimintansa uusi Golfliiton jäsenseura, GoGolf Turku.

Suurimmalle osalle suomalaisia lajin harrastajia Turun kauppatorilta vain vajaan kuuden kilometrin päässä sijaitseva Hirvensalon Golf on vielä kääntämätön kortti. 

Jo alkaneella kaudella Hirvensalossa kannattaa poiketa aistimassa tunnelmaa, rangella lyömässä tai bongaamassa tasoituskelpoinen kenttä.

Golfkeskuksen asiakkaista melkoinen osa on toistaiseksi aloittelijoita ja vähemmän pelaavia.

”Sijaintimme kaupungin kyljessä tuo rangelle myös kokeneempia pelaajia muilta kentiltä. Sanoisin, että Hirvensalon Golf on mainio ja kotoisa golfkeskus lajia aloitteleville sekä niille, jotka haluavat lähestyä golfia kehittyminen ja pelaaminen edellä.”, määrittää GoGolf Operationsin kehityspäällikkö Tuomas Snäkin.

HIrvensalon Golfin kerhotalo, etualalla Tuomas Snäkin

HIrvensalon Golfin kerhotalo, etualalla Tuomas Snäkin

Hirvensalon saarella kausi on meren vaikutuksen johdosta tavanomaista pidempi. Töitä harjoitusalueiden ja kentän kunnostamiseksi on tehty jo useiden viikkojen ajan. 

Perjantaina kello 12.00 range aukeni itsepalveluperiaatteella.  Alkuvaiheessa kautta 23 lyöntipaikasta vajaa puolet on käytössä turvavälien takaamiseksi.

Snäkin toimi kahden vuoden ajan Hirvensalon Golfissa yrittäjänä ja siirtyi tehdyn yrityskaupan jälkeen emoyhtiön osakkaaksi sekä kenttätoimintaa pyörittävän GoGolf Operationsin monitoimimieheksi.

”GoGolfin mukaantulon myötä saamme resursseja Hirvensalon kehittämiseen. Täällä toteutetaan ”upgreidaus. Kenttää, rangea ja palveluita parannetaan, rimaa nostetaan selkeästi asiakkaidemme viihtymisen parantamiseksi”, Snäkin jatkaa.

Yksi näkyvimmistä on rangen reuna-alueiden raivaamisesta kerääntyneiden maamassojen muotoilu kohdeviheriöiksi.

Hirvensalossa on rangen ja lähipelialueiden lisäksi kuusireikäinen, tasoituskelpoinen kenttä

Kun se pelataan kolmeen kertaan, aina eri lyöntipaikoilta, saadaan 18-reikäinen kierros, halutessa myöskin yhdeksikkö.

Par-luvuksi (18 reikää) muodostuu 64. Torstaina joillain kentän kentän väylistä oli vielä lunta.

”Uskon vakaasti, että viimeistään pääsiäisenä Hirvensalossa pääsee myös pelaamaan”, Snäkin vakuutti.

GoGolf Turku tarjoaa matalan kynnyksen  lajin aloittamiseen 

GoGolf Operationsin toimitusjohtaja Petteri Patjas oli perjantaina juhlistamassa rangen avausta.

Muutakin  juhlanaihetta on. Hirvensalon Golfia kotikenttänään pitävä, vastikään perustettu GoGolf Turku hyväksyttiin aiemmin talvella Golfliiton jäsenseuraksi.

GoGolf-konserniin kuuluva GolfSky avaa piakkoin Raisioon uuden megakokoisen myymälänsä.

”Turun talousalue on meille hyvin merkittävä laajentumishanke. GoGolf Turku tarjoaa matalan kynnyksen  kouluttaumis- ja aloittamismahdollisuuden golfkeskuksessa, joka sijaintinsa puolesta on yksi parhaista Suomessa. Hirvensalo toimii  myös kasvualustana golfareille, joista osa siirtyy luonnollisesti myöhemmin muille talousalueen kentille”, Patjas löytää synergiakohtia yhteistyöstä eri palvelunalojen toimijoiden kesken.

”Hyvin merkittävänä tuotteena pidän Päivässä golfariksi-kursseja, jotka valmentajana aloittava Aaro Löyttyniemi vetämään läpi kauden Hirvensalossa”, Patjas painottaa.   

GoGolfilla on laajaa yhteistyötä useiden Turun talousalueen golfkenttien kanssa. 

Erityisesti Hirvensalossa aloittaville, mutta myös muille harrastajille on tulossa verkkokauppaan yhdistelmäpaketti, GoGolf Play Easy Turku, jossa yhdistyy mahdollisuus pelaamiseen Hirvensalossa sekä Naantalin Kultarannassa.

GoGolf Turku Ry:n jäsenyys ja Hirvensalon pelioikeustuotteet ovat nyt ostettavissa verkkokaupassa:

Hirvensalon Golf

Etsi luettavaa