Hyppää sisältöön

Tuplabogeyt eivät taltuttaneet Sami Välimäkeä: ”Uuteen nousuun viikonloppuna””

Sami Välimäki on tehnyt hyvän määrän birdejä (6+7)

Sami Välimäki (67-70,-5) löi Tenerife Openissa perjantaina kaksi huonoa avausta, joista hän maksoi kovaa hintaa. Tapio Pulkkanen (-5) selvisi myös jatkoon.

Sami Välimäki on kahden ensimmäisen päivän aikana tehnyt hyvän määrän birdejä, kuusi ja seitsemän Golf Costa Adejen kentällä
Perjantaina matkalle osui hyvän lyömisen vastapainoksi kaksi heikkoa avausta ensimmäisellä yhdeksiköllä. Molemmista korttiin merkittiin tuplabogey. 

”12:lla avauslyöntini hävisi, forecaddie ei palloa tavoittanut. 17:lla tupla rakentui korttiin niinikään huonon avauksen seurauksesta. Hyvääkin oli joukossa, mutta avauskierroksen pelini oli parempaa”, viimeisille seitsemälle reiälle neljän birdien väliin kaksi bogeya mahduttanut Välimäki kertoi tuntemuksistaan.

Päätösreiän birdie oli kova suoritus, sillä Välimäki epäili jopa jatkopaikan saavuttamista ilman sitä.

Iltapäivän pelaajien ollessa kierroksellaan hänen ja Tapio Pulkkasen (69-68,-5) sijoitus on 40:s. Kenttäennätystä sivunnut Nicolai von Dellingshausen (64-62,-16) on 11 lyöntiä eroa, toista sijaa jakaviin matkaa seitsemän lyöntiä.

Dellingshausenia tuskin yhtä useampi pelaaja ohittaa, mutta kärkikymmenikön nimet muuttuvat vielä perjantain kuluessa.

”Kenttä on ihan miellyttävä. Hyvin sillä pystyy pelaamaan jos homma toimii. Resort on sekin kohdillaan, täällä viihtyy toisenkin viikon”, Välimäki antoi pisteitä Golf Costa Adejen alueen palveluille.

Välimäki päässee lauantaina hyvinkin 2-3 tuntia ennen kärkimiehiä matkaan.

”Huomattavasti parempiin tuloksiin on mahdollisuuksia. Viikonlopun pelaaminen yhteensä 12 alle tuntuu juuri nyt hyvältä tavoitteelta.”

Perjantaina mallia nopeasta noususta kärkipäähän antoi tulokset 69-61,-12 pelannut Scott Jamieson, jonka 59:s lyönti päätösreiällä videolla.
Jamieson nousi yli 50 sijaa jaetulle toiselle tilalle.

Avauskierroksen tulokseen 64,-7 pelannut Kalle Samooja aloitti kierroksensa eaglella, ja oli kaksi reikää pelattuaan yhdeksän alle sijaluvulla 10.

Mikko Korhosen 68,-3 ensimmäinen yhdeksikkö  oli raskas. Kahdeksan reikää pelattuaan hän oli yhteistuloksessa -1 ja 2-4 lyöntiä tuloksesta jolla pääsee jatkoon.

Janne Kaske 69-76,+3 menetti perjantaina mahdollisuutensa ulosmenon kahteen triplabogiiin.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kisan toisen päivän tapahtumia suorana klo 16.00-21.30

Tulospalvelu

Etsi luettavaa