Hyppää sisältöön

Tupla-tupla-lopetuksesta huolimatta Tammisella vielä mahdollisuudet LPGA Tourille

Noora Komulainen oli Pohjois-Irlannissa paras suomalainen.

Noora Tamminen oli vielä kaksi reikää ennen maalia tiukasti kiinni paikassa karsintojen kolmannessa vaiheessa. Sitten hän teki kaksi perättäistä tuplabogia.

”17. reiällä löin veteen, 18. reiällä vain säädin.”

Näin kommentoi Noora Tamminen LPGA Tourin karsintojen toisen vaiheen päätöskierroksen kahta viimeistä reikää, jotka hän pelasi harmittavasti neljä lyöntiä parin.

Tupla-tupla-lopetus pänni varmasti julmetusti Tammista ja se saattaa kostautua kalliisti, sillä hän putosi sen seurauksena kahden lyönnin päähän ennustetusta cut-rajasta, kun kierros on vielä kesken. Päätösreikien mustaa hetkeä lukuunottamatta Tamminen teki tasaista jälkeä päätyen yhteistulokseen +9 (73-75-74-75).

Toivoa kuitenkin on, sillä Tammisen edellä ei ole kovin monta pelaajaa ja osa heistä on vielä etuysillään. Esimerkiksi +6 tuloksessa on neljä pelaajaa, jotka ovat vasta toisella reiällä. Lisäksi +7 tuloksessa on kaksi naista.

”On tässä vielä pieni mahdollisuus. Olen nyt 91:ntenä ja 80 pääsee jatkoon. Osa on vasta aloittanut rundinsa”, Tamminen viestitti GoGolfille Floridasta.

Muista suomalaisista Emily Penttilä jäi Tammisesta lyönnin ja erittäin suurella todennäköisyydellä ei pääse jatkoon. Minea Blomqvist-Kakko ja Matilda Castrén ovat vielä kierroksellaan ja melko kaukana jatkopaikasta. 

Finaalivaihe pelataan marras-joulukuun vaihteessa Floriadassa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa