Hyppää sisältöön

Tunteet kiehahtivat yli: Reedin caddie käsirysyyn häirikön kanssa – hyllytettiin kaksinpeleistä

Lauantai oli synkkä päivä Patrick Reedilole ja Kesler Karainille.

Patrick Reed on saanut kuulla kunniansa Australiassa viime viikon wasteland-episodin vuoksi. Muutamalla häiriköllä huutelu on mennyt liian pitkälle, ja lauantaiaamun pelien jälkeen läikähti yli myös Reedin caddiella.

Ei päivää ilman Patrick Reed -aiheista kohtua. Tällä kertaa asialla oli tosin Yhdysvaltain joukkueen mustan lampaan caddie Kessler Karain.

Karain, joka on Reedin vaimon veli, joutui käsirysyyn fanin kanssa lauantaiaamun ottelun jälkeen. Reed ja Webb Simpson olivat hävinneet ottelun selvästi Hideki Matsuyamaa ja C.T. Pania vastaan, jonka jälkeen tunteet kuumenivat.

Karainin mukaan he olivat nousseet golfautoon, joka olisi vienyt heidät klubille, mutta auton viereen tuli mies, joka alkoi huutaa rumia miehille. Karainin mukaan häirikkö huusi Reedille sanatarkasti seuraavasti: ”You f***ing suck.”

Se oli Karainille liikaa. Hän nousi autosta ja tönäisi miestä laukoen samalla muutaman valitun sanan.

Reed on ollut kotiyleisön fanien silmätikkuna viime viikolla tapahtuneen episodin jälkeen. Hän paransi pallon asemaa wasteland-alueella, ja moni on tulkinnut Reedin teon tahalliseksi huijaukseksi.

Karainin mukaan kaksikko on pitänyt huutelijoiden kanssa tähän asti hauskaa, vaikka joku voisi veistellä Reedin pikemmin kaivaneen vain syvempää hautaa itselleen:

Karain kuitenkin sanoi, että muutama katsomohäirikkö on mennyt huuteluissaan liian pitkälle ja kyseinen kaveri oli yksi heistä. Hän korosti, että yksi caddien tehtävistä on suojella pelaajaa ja että tuskin yksikään toinen caddie katsoo häntä kieroon tapahtuneen vuoksi.

”Luita meni rikki vain, jos hänet on tehty lasista. Muuten uskon, että ainoa vahinko, mikä tässä sattui oli se, että kaljaa vähän läikkyi. Sen korvaan enemmän kuin mielelläni”, Karain puolusteli tekoaan.

Järjestäjille selitykset eivät kelvanneet, vaan Reedin pitää löytää huomiseen kaksinpeliin uusi caddie itselleen, sillä Karain hyllytettiin.

Huonommin Reedin pelit eivät voi ainakaan mennä, sillä hän on tähän mennessä hävinnyt kaikki kolme peliään.

Etsi luettavaa