Hyppää sisältöön

Trump kinuaa kuningattaren privaattikentälle

Donald Trump on golfkenttien kauhu.

Donald Trump on ollut kaksi päivää virassa ja on jo laittanut asiat tärkeysjärjestykseen. Britannian-valtionvierailulla hän haluaa yhdistää työn ja huvin.

Yhdysvaltain presidenttinä maanantaina työt aloittanut Donald Trump janoaa päästä pelaamaan golfkentän, jonka vain harvat ovat päässeet kiertämään.

Kyseessä on kuningatar Elizabeth II:n Skotlannissa sijaitseva yhdeksänreikäinen kenttä, joka on rakennettu hänen yksityiskotinsa yhteyteen Balmoraliin.

Yleensä valtionvierailut järjestetään Buckinhamin palatsissa, eikä kuningattaren Skotlannissa sijaitsevassa residenssissä. Golf.comin uutisen mukaan Trump haluaisi yhdistää ensi kesän virkamatkallaan työn ja huvin.

Viralliset tahot eivät ole vahvistaneet uutista. Esimerkiksi Britannian hovin tiedottaja muistutti, että valtiovierailun suunnitelmia ei ole vielä julkistettu, eikä hän lähde niillä myöskään spekuloimaan.

Balmoralin kenttä on normaalisti ainoastaan jäsenten käytössä. Lisäksi siellä järjestetään vuosittain joitain yritystapahtumia.

Kirjoituksen mukaan Trump haluaisi, että kunigatar itse lähtisi seuraamaan hänen peliään. Ehkä hän voisi myös kysyä peliseuraa prinssi Andrew’stä, joka tunnetaan kyvykkäänä pelurina.

Prinssi Andrew tunnetaan intohimoisena golfarina.

Prinssi Andrew tunnetaan intohimoisena golfarina.

Getty Images

Duken herttua myös mielellään seuraa kilpagolfia, mikä on tullut kalliiksi saarivaltion veronmaksajille, sillä prinssi on lennellyt kisapaikoille kuningattaren yksityiskoneella.

Etsi luettavaa