Hyppää sisältöön

Triplabogey par-kolmosella vei Roope Kakon mahdollisuudet Portugalissa

Roope Kakko nousi sunnuntain hurjan kierroksensa tuloksena seitsemän lyönnin päähän voittajasta

Roopea Kakko oli sunnuntaina päättyvässä Portugal Openissa seitsemän lyöntiä kärjestä ja sijaluvulla 20:s ennen viimeisen kierroksen käynnistymistä.

Myrsky viivästyttämässä European Tourin kisassa päästiin lauuantaina aloittamaan kolmas kierros tilanteesta, jossa Roope Kakko (-6) oli vain kahhden lyönnin päässä kärjestä. Viimeisissä ryhmissä pelaavat, Kakko näiden mukana, eivät ehtineet pelata kuin 0-3 reikää ennen pimeyden laskeutumista.

Sunnuntaina jatkettiin, mutta Kakon ruuti oli märkää. Hän teki kierroksen ensimmäisen 14 reiän aikana vain  kaksi birdietä, joka kovatasoisessa kisassa antoi siimaa muille kärkimiehille. 

15:lla (par-3) tuli kylmä suihku, sillä Roope Kakko teki tupla-parin, kuutosen, joka käytännössä  vei mahdollisuudet kisan voitolta. Viimeiseltä reiältä hän  kuittasi kierroksen kolmannen  birdien. Bogiton kierros tuotti tuloksen  72,-par.

Kärjesssä on isäntämaan Vitor Lopes (-13), jolla siintää varmuudella mielissä myös voittajalle tuleva ET:n pelioikeus kauden 2021 loppuun.

Oliver Lindell (74-68-70,-4) on sijaluvulla 31:s 

Portugal Open, tuloslista

Etsi luettavaa