Hyppää sisältöön

Triplaa alkuun ja loppuun – suomalaisilla tukalaa Italian helteissä

Antti Ahokas jatkaa parhaana suomalaisena Tsekissä.

Oliver Lindell ja Antti Ahokas kokivat kauhunhetkiä tuloksellisesti kierrostensa alussa ja lopussa. Molemmat suomalaiset ovat vahvasti matkalla katsomoon suuressa CT:n kisassa.

Oliver Lindell aloitti torstain kierroksensa triplabogilla Italiassa käytävässä 300 000 euron CT:n kisassa. Lindellin tavoin myös Antti Ahokas oli jo kuuden pelatun reiän jälkeen kierrostaan +4. 

Lindell teki lopulta päivänsä aikana triplan lisäksi yhden tuplan ja viisi bogia. Birdieitä kortissa oli kolme ja tulos täten 79 (+7), joka on hänen vuoden huonoin. 

Antti Ahokas sai pientä kiriä aikaiseksi ja oli enää +2 ennen viimeistä reikää. 601 metrinen väylä 18 vaati kuitenkin veronsa ja Ahokas teki siinä peräti kahdeksan lyöntiä. Päivän tulos 77 (+5) ja sijoitus 138. 

Cut-raja on avauspäivän jälkeen par, joten suomalaiset tarvitsevat todelliset superkierrokset hivuttautuakseen jatkokierroksille. 

Kärjessä ovat Bryce Easton ja Carlos Pigem tuloksessa -6. Kiertueen ranking-ykkönen ja kaksinkertainen voittaja Antoine Rozner on vain kahden lyönnin päässä kärjestä. 

Etsi luettavaa